Deci sa incep cu inceputu, un prieten mi-a facut cadou un tir ...mda, mi-a spus ca vrea sa il vada de-a latu
Provocare acceptata
Agregatul este un Renault Premium 420 dci defapt stock are 7 tone :O si vre-o 420 cp..
Incep cu inceputul, am inceput prin a lasa pe spate doar 2 roti in loc de 4 , golit interiorul, usurat la maxim...
Trebuie sa intaresc cabina pentru ca acum balanseaza umpic cam mult dar nu imi este greu asta
Dupa asta trebuie umpic modificata frana de mana pentru a bloca doar spatele, aici spre deosebire de masina mica nu am decat de decuplat fata pt ca acum frana de mana blocheaza toata masina
Deci, interior gol, usurat la maxim, rigidizat, montat un roll bar, pe viitor taiata cabina pentru ca este prea inalt si balanseaza(risc de rasturnare), modificat evacuarea, iar la sfarsit design-u si ar fi gata
Apoi mai este o mica problema, eu nu m-am dat inca de-a latu cu nici o masina, dar de exemplu ieri am dat un burnout grav de tot

doar ce stiam din teorie...
EU incat foarte repede, trebuie sa ies de cateva ori sa ma acomodez si dupa....
Alta problema am si eu: Chestia este ca eu sunt mic, da am 14 ani si modific un camion , nu este o problema, problema este sa vad daca reusesc sa ma inscriu la competitii
In fine, deci lucru a inceput, motorul merge perfect, nici fum mult nu scoate, momentan in motor nu are rost sa ma bag pt ca 420cp ajung
Deci targetul final ar fi sa ajung la 5.5-6 tone max
Ps: NU ma luat din start la suturi si la trimis la plimbare cu bicicleta ca nu este nevoie :P

)