Am citit tot topicul si cand am vazut ca ai scris 105 in a2a m-am cam mirat , stiind ca dacia/reno au rapoarte scurte la trepte

.
Am vz ca au scris cativa ca ai nevoie de un motor mare si cu multi cai sa ajungi la 100-105 km/h in a2a , nu-i asa

conteaza foarte multe cutia de viteze si ce poate motorul(ai un plus daca este pe carburatie ca nu ai limitare) . Motoarele de capacitate cilindrica mica sunt motoare de turatie din cate stiu eu. Masina mea are motor de 1.3 16v si o duc 60 a1a si 103 a2a maxim, la 8300 de ture .(luati asta ca o mica paranteza)
In legatura cu filtrul sport , iti recomand sa il pui undeva unde sa traga cat mai mult aer rece si NU cald ! Inca ceva ce ai putea face , poti cumpara un burlan dinala de aluminiu si sa-l tragi de la filtru pana in carburator( un Cold Air Intake home made care ajuta cat de cat

). Inca ceva ce te-ar ajuta la demaraj ar fi anularea catalizatorului(daca are).
Iti doresc mult noroc in ceea ce-ti doresti sa-i faci . Apreciez oamenii care incearca sa scoata cat de cat ceva dintr-un motor mic