25-11-11, 20:25
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Virtual Tuning] [RENAULT]
|
Re: Renault Clio 2.2 RS
Quote:
Originally Posted by costa
Misto. 5DMkII? 
|
Hehe. Nu... ceva mai ieftin, dar tot dragut. Un Nex si cateva lentile interesante
Azi am mai rezolvat ceva
* stopuri ph1
* lampa numar spate inlocuita
* trimuri in interior curatate de colantul de carbon si lacuite
|
25-11-11, 23:38
|
|
 Stage 5
|
Aratau mai bine stopurile aftermarket daca le vopseai cu negru mat in interior  Cele de ph1 o cam imbatranesc
|
|
|
26-11-11, 02:44
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [RENAULT] [DreamWorks Club]
|
o prind foarte bine, trebuie sa le polishezi sa iasa ca si noi...si o sa dea super  ...
|
|
|
26-11-11, 14:39
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by alin-007
Aratau mai bine stopurile aftermarket daca le vopseai cu negru mat in interior  Cele de ph1 o cam imbatranesc 
|
Stopurile gri (tot Valeo, nu am) ar fi aratat intr-adevar dragut cu negru in interior... dar merita efortul? Sa desfac lipiciul, sa vopsesc si sa lipesc iar, sperand ca or sa si tina...
Am vazut prea multe faruri pe care s-a incercat chestia asta si se desfaceau cand era lumea mai draga. Asa mai bine se bucura cineva de ele, pe o culoare unde chiar dau bine, nu ca nuca in plop.
|
|
|
26-11-11, 17:11
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Poti sa le desfaci linistit sa le vopsesti ca nu se desfac daca le lipesti cu simt de raspundere, eu mi-am facut farurile si nu se desfac si nici nu se aburesc ( eu le-am lipit cu silicon pentru acvarii).
|
12-12-11, 13:20
|
|
 Stage 5
|
 a
Rezumatul operatiunii de schimbare becuri:
* am desfacut fereastra de vizitare sa ma asigur ce anume trebuie schimbat. Verdict: bec dreapta (in mod ciudat) avea globul fisurat.
* am procurat doua becuri made in china, terminate in colentina, cu licenta Philips (teoretic). Dupa ce m-am taiat la mana in toate felurile posibile, am renuntat sa le schimb fara sa dau jos bara si ~ 4 ore mai tarziu, totul era montat. Surpriza, nu mergea un bec. Verdict: starterul dreapta. L-am mutat pe stanga, pentru un acces ulterior mai usor.
* am cumparat un starter nou, l-am montat si totul functiona perfect. Plec la Ploiesti, imi vad de treaba si cand sa ma intorc, simt miros de sulf. Verdict: becul AM de pe stanga s-a topit in starter, din cauza dimensiunilor prost copiate.
* am cumparat 2 becuri originale si noi, pentru care am dat iar bara jos, le-am montat cu grija si stau mai mult decat bine.
Morala? Chiar daca e nevoie urgenta, mai bine lasi masina pe dreapta pana cand rezolvi calitativ, decat sa te pripesti si sa patesti ceva...
Mersi Radu si Alex pentru ajutor cu montajul si gazduire in garaj, al3x82 pentru startere/becuri si Banca Raiffeisen pentru "sponsorizarea" peripetiei  )
|
|
|
08-01-12, 23:02
|
|
 Stage 5
|
Noutati.
|
|
|
09-01-12, 08:36
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Trickz
 a
Rezumatul operatiunii de schimbare becuri:
* am desfacut fereastra de vizitare sa ma asigur ce anume trebuie schimbat. Verdict: bec dreapta (in mod ciudat) avea globul fisurat.
* am procurat doua becuri made in china, terminate in colentina, cu licenta Philips (teoretic). Dupa ce m-am taiat la mana in toate felurile posibile, am renuntat sa le schimb fara sa dau jos bara si ~ 4 ore mai tarziu, totul era montat. Surpriza, nu mergea un bec. Verdict: starterul dreapta. L-am mutat pe stanga, pentru un acces ulterior mai usor.
* am cumparat un starter nou, l-am montat si totul functiona perfect. Plec la Ploiesti, imi vad de treaba si cand sa ma intorc, simt miros de sulf. Verdict: becul AM de pe stanga s-a topit in starter, din cauza dimensiunilor prost copiate.
* am cumparat 2 becuri originale si noi, pentru care am dat iar bara jos, le-am montat cu grija si stau mai mult decat bine.
Morala? Chiar daca e nevoie urgenta, mai bine lasi masina pe dreapta pana cand rezolvi calitativ, decat sa te pripesti si sa patesti ceva...
Mersi Radu si Alex pentru ajutor cu montajul si gazduire in garaj, al3x82 pentru startere/becuri si Banca Raiffeisen pentru "sponsorizarea" peripetiei  )
|
Tare descrierea peripetiei . Un film cu evacuarea ?
|
|
|
13-01-12, 17:52
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [RENAULT] [Opel]
|
Bunaa frumoasa masina  sa o stapanesti sanatos...
|
|
|
18-01-12, 16:32
|
|
 Stage 5
|
O poza.
|
|
|
18-01-12, 17:11
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [DAEWOO] [RENAULT] [Old School Cars] [Dacia Rally Team]
|
frumoasa foc !felicitari
|
|
|
19-01-12, 19:25
|
|
Stage 3
Member of: [SEAT] [RENAULT]
|
salutare!
Foarte frumoasa masinuta! Sa o stapanesti sanatos si revizii gratuite iti doresc!
|
|
|
02-02-12, 00:56
|
|
 Stage 5
|
Multam de urari!
|
|
|
02-02-12, 13:05
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Pe vremea asta nu e indicat sa speli masina decat daca o faci undeva unde e caldura si ramai acolo pana se usuca/scurge toata apa. Apa ajunge in multe locuri si ingheata.
|
|
|
02-02-12, 15:37
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [RENAULT] [DreamWorks Club]
|
Quote:
Originally Posted by Eugen_TL
Pe vremea asta nu e indicat sa speli masina decat daca o faci undeva unde e caldura si ramai acolo pana se usuca/scurge toata apa. Apa ajunge in multe locuri si ingheata.
|
masina s-a spalat cu apa calda, si s-a si sters in interior unde era ferita de bataia vantului, daca te refereai la chedere , stergatoare...
in rest inca o data succes cu masina, sper ca intr-o buna zi sa pun si eu mana pe asa ceva  .
https://forum.4tuning.ro/83-car-styli...e-chimica.html
CONTACT 0763096148
|
|
|
|
|