Pai incep si eu sa prezint masina mea pe care o am de un an de la 56500km, (acum am 63000km cand am pus-o la vanzare am scris gresit 67000) reali, verificati la IPSO, sunt al 2-lea proprietar, masina a fost si este impecabila.
Probleme sau mai bine zis problema cu ea am avut la ambreiaj.
in fine trecem peste si scriu ca a avut din fabrica : jante aliaj, parbriz atermic, clima, scaune sport, piele pe volan, geamuri electrice fata, oglinzi electrice, bara fata model rar (initale paris + RS) si alte acareturi precum calculator de bord, eleron mare cu geam afumat, proiectoare ceata, etc
Best part

.. modificarile.. navigatie carminat (laguna 2), sistem audio cabasse (amplificator original 4x40w, 2 tweetere, 4 boxe, cd changer), cruise control (butoanele sunt pe volan, neactivat din lipsa de timp), jante pe 16 (caut sa cumpar incaltari : 205/45/R16 cu DOT peste 06 si profil peste 5-6mm), tetiere plic(carte), lampi in usile fata, in plafon pe spate, monograme cu initiale paris, antena gps (pentru navigatie, perfect functionala)
Urmeaza : incalzire in scaune (cumpar carene scaune clio cu lacas pentru buton incalzire)
POZE: