Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > RENAULT > Masina mea Renault

Reply

Thread Tools
Old 24-10-06, 17:01   #46
piele_bps

Stage 3

piele_bps's Avatar

Default Re: clio sport 182

Quote:
Originally Posted by -ZZ- View Post
Ia zi mosule ....vii la Craiova...daca vii,bat special drumul pentru tine....prietenul tau nu stiu de ce mai vbeste, ca el si-a luat-o la Suceava de s-a rupt de la gti
Crezi ca nu stiam de acest Clio Ragnotti care e usurat si nu are nici aer cond. si nici ABS? Lasa-ma cu Craiova , ca nu vin pana acolo ca sa se dea trei masini dupa care se baga publicul pe pista si se oreste cursa (vezi cazuri precedente).
Nu te agita atat, ti-am spus cum facem , te astept deseara in Buc. Daca tot vrei sa bati drumuri. Si daca castigi , drumu tau e gratis. Sfatul meu e sa bati drumu pana la BUC. ca te dai sigur. La Craiova ....nu stiu daca apuci.
Te astept deseara sau daca nu poti vino sapt. viitoare ca eu plec din BUC. maine.
Ai msg-ul meu.
Old 24-10-06, 17:04   #47
piele_bps

Stage 3

piele_bps's Avatar

Nu ai raspun la intrebarea daca e stock masina !
Ca doar la turbo e usor, nu ?
piele_bps is offline   Reply With Quote
Old 24-10-06, 22:55   #48
-ZZ-

Stage 5

-ZZ-'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Pai itzi aratam si diferentzele si valoarea ta de 7,5 sec... ...macar de erai cu ce te-am comparat

Si sa itzi fie clar...eu nu ma trag pe strazi in Bucuresti ....vrei sa ne tragem...hai la curse....LEGALE...

Si masina nu e chiar stock....

De parca ar fi vreo rusine sa nu ai masina stoc
-ZZ- is offline   Reply With Quote
Old 25-10-06, 02:30   #49
riptor

Stage 5

riptor's Avatar

Quote:
Originally Posted by -ZZ- View Post
Ia zi mosule ....vii la Craiova...daca vii,bat special drumul pentru tine....prietenul tau nu stiu de ce mai vbeste, ca el si-a luat-o la Suceava de s-a rupt de la gti
la care prieten te referi?daca te referi la mine..nu eram eu ala! eu am masina de o luna si nu m-am dat cu nimeni pana acu..si clio-ul lu piele' are cam 7,3 suta,nu 7,5,cel putin in carti.pe net se fac greseli dese,renault a decalarat 7,2 sau 7,3,nu mai stiu exact.
daca ai cip ai deja 230 cai sigur si alta e treaba..60 de cai se simt in cazu asta
Old 25-10-06, 10:32   #50
Morro

Stage 5

Morro's Avatar

clio RS 172 face suta in 7.2
hai nu va mai certati, mi se pare ca sunteti cam rautaciosi asa
ZZ: .... cred ca era totusi vorba de un GTI stock.

Piele: Nu cred ca e f greu sa gasesti unul pe forum sa va dati si sa ne impartasiti pareri ... vezi la provocari ca gasesti un GTI fara probleme ...

... masina de familie in 5 usi ...
Morro is offline   Reply With Quote
Old 25-10-06, 10:39   #51
riptor

Stage 5

riptor's Avatar

da..sa-u cam aprins spiritele..poate se calmeaza la o cursa mica
riptor is offline   Reply With Quote
Old 25-10-06, 13:58   #52
piele_bps

Stage 3

piele_bps's Avatar

Quote:
Originally Posted by Morro View Post
clio RS 172 face suta in 7.2
hai nu va mai certati, mi se pare ca sunteti cam rautaciosi asa
ZZ: .... cred ca era totusi vorba de un GTI stock.

Piele: Nu cred ca e f greu sa gasesti unul pe forum sa va dati si sa ne impartasiti pareri ... vezi la provocari ca gasesti un GTI fara probleme ...
Pai am gasit frate si m-am dat. Am scris mai sus. L-am facut, dar ZZ nu crede. Trebe sa-i demonstrez si lui pe viu.
Old 25-10-06, 14:36   #53
Morro

Stage 5

Morro's Avatar

pai ia spune-i lui GTI-ul ala sa bage si el un ochi aici sa ne spuna cum sta treaba
Old 25-10-06, 15:16   #54
piele_bps

Stage 3

piele_bps's Avatar

Quote:
Originally Posted by Morro View Post
pai ia spune-i lui GTI-ul ala sa bage si el un ochi aici sa ne spuna cum sta treaba
Nu cred ca e pe aici pe forum, eu m-am intalnit cu el la curse. Nici nu stiu cum il cheama.
Old 25-10-06, 17:12   #55
Morro

Stage 5

Morro's Avatar

pai de asta zic ... baga la provocari acolo ca e un GTI care cred ca asteapta nerabdator si dupa puteti sa ziceti amandoi cum a mers
Old 26-10-06, 00:27   #56
-ZZ-

Stage 5

-ZZ-'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by piele_bps View Post
Pai am gasit frate si m-am dat. Am scris mai sus. L-am facut, dar ZZ nu crede. Trebe sa-i demonstrez si lui pe viu.
Mosule,eu am impresia ca matale nu stii care este diferentza intre 172 si 200 de cai dapai intre 172 si vreo 201

Nu mai vorbi din cartzi si hai la Craiova daca te tine macar volanul tau sintetic
-ZZ- is offline   Reply With Quote
Old 26-10-06, 08:24   #57
cata_16v

Stage 2

Cel care a luat-o de la gti la Suceava eram eu, asa cum tu ai pierdut in fata Octaviei RS, recunosc ca GTI-ul trage foarte bine iar in realitate stock scoate 6,5 sec/100km, http://www.autoexpress.co.uk/news/au...st_drives.html, asa cum se vede pe testul din autoexpress insa pe circuit am indoieli , mai ales privind varinta DSG, si spun asta in cunostinta de cauza, eu am mers mult cu GTI-ul rosu din Iasi pe care ZOZ il stie probabil.
ZOZ te vad tare increzator poate incercam odata un castelul de apa-Tg. Frumos sau poate la concursul de indemanare de la Botosani daca il mai organizeaza inca odata . Respect.
cata_16v is offline   Reply With Quote
Old 26-10-06, 08:27   #58
cata_16v

Stage 2

apropo pe 4 noiembrie este Renault Meeting, Piele, Riptor o sa fiti prezenti?
Old 26-10-06, 15:05   #59
riptor

Stage 5

riptor's Avatar

unde e intalnirea? eu nu stiu daca pot sa apar ca sunt accidentat si ma recuperez
riptor is offline   Reply With Quote
Old 26-10-06, 15:21   #60
cata_16v

Stage 2

la sala povlivalenta, vezi pe thread-ul club clio. si eu am avut accident de ATV abia mi-am scos mana din gips dar as vrea sa vin totusi.
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -