20-06-07, 12:20
|
|
Stage 1
|
Re: Renault 19
sau ca e cineva interesat,,,,vand renault 19 an fabricatzie 88 motor 1,7 multi puct ,culoare negru lucios ,91 kai,+inca un renault 19 an 93 fara acte ,mono puct motor 1,7,,,dotari volan reg,faruri elec,scaun regla pe inaltzime.
amandoua 3,500E usor negociabil
|
|
|
20-06-07, 13:29
|
|
Stage 2
|
nush intrebarea asta mi o pun si eu de ceva vreme si deocamdata nici un rasp dak afli ceva imi spui si mie pls
|
|
|
20-06-07, 14:46
|
|
Stage 3
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [RENAULT]
|
John lam dus frate la un service si mi la facut ma costat 20 lei  am scapat ieftin...iam schimbat toate placutele iam facut franele si acum ruleaza...vreau sa`mi pun muzica pe ea prin iulie, sa`mi vopsesc spoilerele,pragurile si elereonu si sa`mi cumpar cauciucuri ca pe astea le`am facut praf  )
|
|
|
20-06-07, 14:49
|
|
Stage 3
|
apropo care aveti gume de vanzare 195/50 15 ?
|
|
|
20-06-07, 16:22
|
|
Stage 3
|
am eu o gramada, dar nu sunt in cea mai buna stare si nici nu stiu daca sunt perechi.
|
|
|
20-06-07, 16:45
|
|
Stage 3
|
lasa ca vadeu de unde iau...vroiam sa te intreb de chedere si de vanzare ceva sau cunosti,am nevoie de toate 4 chedere de la usii,sa oxidat chederu de jos si alea in parti sunt umflate si arata ca dreaqu
|
|
|
20-06-07, 17:47
|
|
Stage 2
|
pisica goe kt vrei pe ren 19 fara acte????
????
|
|
|
20-06-07, 19:22
|
|
 Stage 5
Member of: [Fiat] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Pisica_goe
am si io o problema...
am un renault 19 inscris,si am luat inca unu care nu este inmatriculat,nu am acte la el ..se pot schimba actele de la unu la celalalt?
|
da ...  dar cu susta
|
|
|
20-06-07, 22:39
|
|
Stage 1
|
tocmai ...care e susta mah ....ca faza cu sudatu seriei nu prea ma incanta
|
|
|
20-06-07, 22:45
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by gabytzu_pit
nush intrebarea asta mi o pun si eu de ceva vreme si deocamdata nici un rasp dak afli ceva imi spui si mie pls 
|
mah ,singura solutzie legala este prima inmatriculare ,,,ceea ce nu prea cred ca e o idee buna
|
|
|
25-06-07, 13:39
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by John Smith
valineamtsm TOATE R19 cu 16 supape au avut discuri pe spate, si 4 bari de torsiune.
Ce legatura are "majoritatea R19" cu 16v?
Am inteles foarte bine, nu a fost nicio editie speciala, a fost doar o masina care s-a nimerit sa stea in showroom, ca multe altele.
Care sunt acele "multe alte optionale"?
"Mai vreti sa va spun ceva de renaulturi?" ? Ai spus ceva?
LE Daca tot ai bagat niste bani in masina aia, ai fi putut sa:
1. pui faruri de 16v
2. nu distrugi un set de jante de 16v
3. nu o faci sorcova
|
Bine domnu John... ce sa-ti povestesc? Ce ai dori sa-ti povestesc?
1. Nu ii pun faruri de r19 faza 1 (cu 16 valve) pt ca a mea a fost cu farurile de la faza 2 alea tip lacrima (pt ca masina mea e faza 2 fabricata in 94) si asha ramane pt ca mie imi plac f mult farurile alea...deshi am inca doua tipuri de faruri pt r19!
2.Nu le-am distrus ci pur si simplu le-am vopsit in negru!
3.Sorcova nu cred ca este masina mea! Plus ca gusturile nu se discuta! Rautaciosule!
Ps: Masina respectiva a avut multe alte optionale din fabrica... pt ca a fost facuta la comanda pt showroomul respectiv!
Exemplu de optionale neintalnite la alte r19 fabricate in 88: Geamuri electrice spate! Aer conditionat! Iluminare interioara de exceptie inclusiv sub scaune avea iluminare cum are mercedes e-klasse ultimul model! Si motor 16 valve de 1,8 L 99KW nu prea am intalnit la un R19 fabricat in 1988 !!! Radiocasetofon Pioneer cu autoreverse din fabrica, trapa elctrica, ....
Deci masina asta a fost facuta la comanda cu toate optionalele... inclusiv ABS!
|
|
25-06-07, 14:09
|
|
 Stage 5
|
Quote:
4: sa pui bord de 16v
corcitura rau de tot masina aia ta... pacat de ea...
|
A mea corcitura? Dar a ta cum e? O masina banala? Sau o rabla? Ca eu ii dau in gura... dar ii si fac intretinerea!
Sa pun bord de 16 v? ce vrei sa zici cu asta ?
bord sau instrumentele de bord sa le schimb? Te referi poate la bord ca e prea rotunjit (faza2)si sa-l pun pe ala patratos(faza 1) de pe cealanta masina? sau la instrumnetele de bord care cele de pe 16 valve sunt ceva de genu... turometru pana la 8000 si kilometraju pana la 240... iar acuma am pana la 7000 rpm si 230 km/h....Oricum eu nu o trag mai mult de 7000... asha ca nu vad rostul sa-l schimb cu "bordul" celalant.Plus ca nu merg peste 170 km/h de obicei...  Mie mi-e destul ca se opreste acul la liniuta de dupa 220km/h cand o trag la maxim!
Ps: nu vreau sa fiu rau... dar si eu stiu cat de cat cu ce masini am de a face. Sunt maniac R19! Si daca imi personalizez eu masina dupa vrutul meu ... e problema mea... nu ti-am cerut bani ca sa mi-o faci tu!Si nu ii plange de mila! Ca sa ma fac inteles! Mie trebuie sa-mi placa, nu tie mister Joe
|
|
|
25-06-07, 15:45
|
|
Stage 3
|
Cam cine a zis ceva de faruri de Ph1? Am crezut ca era evident ca vorbeam de faruri de Ph2, DAR de 16v.
Tu chiar crezi ce scrii acolo? Daca n-ai vazut tu nu inseamna ca sunt rare.
Geamuri electrice in spate au avut TOATE cabrioleturile.
Aerul conditionat este foarte comun, mai ales pe motoarele de 1.7, la fel ca si ABSul si trapa, deci degeaba te imbeti cu apa chioara.
Masina ta a fost una bine echipata, dar in niciun caz unica.
In '88 nu exista 16v. Dar din '91 pana in '93 1.8 16v avea 101kW, nu 99.
Radiocasetofon nu a fost de origine Pioneer niciodata. Au fost doar 2 producatori pentru R19: Blaupunkt si Philips.
Cand am spus "bord" ma refeream la instrumentele de bord care tie iti arata aiurea acum, mai ales daca ai pus si vreo cutie aiurea; si totodata la sonda de presiune de ulei, care la tine lipseste cu desavarsire.
Si de ce nu i-as plange de mila; c-a fost o masina frumoasa si a intrat pe mana ta. Dar asta e, bine macar ca n-a ajuns in vreun copac, sau infasurata pe un stalp, ca altele.
Masina mea este cat se poate de originala, 98% din repere sunt de origine. Masina mea este cum a scos-o francezul pe poarta fabricii acum 16 ani.
Eu am toate elementele distinctive de 16v (spoilere, faruri, proiectoare, semnalizatoare etc etc etc)
Singurele repere neoriginale sunt jantele, pentru simplul motiv ca nu am gasit unele de 16v intr-o conditie satisfacatoare mie.
BTW nu vad a/c in cabriolet, nu vad piele, nu vad capul schimbatorului de 16v si daca ai pune si o poza cu compartimentul motor, sunt sigur ca nu as vedea multe...
ma repet: masina aia fusese o masina bine echipata, dar in niciun caz unica!
|
25-06-07, 15:49
|
|
Stage 3
|
Din punctul meu de vedere, masina lui db_freak are MULT mai mult potential decat a ta.
Oi fi tu maniac, dar la documentatie stai prost rau.
Cine a zis ca trebuie sa-mi placa mie? Eu doar am spus ca nu imi place, nu ca trebuie sa imi placa!
|
|
|
26-06-07, 10:52
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Din punctul meu de vedere, masina lui db_freak are MULT mai mult potential decat a ta.
Oi fi tu maniac, dar la documentatie stai prost rau.
Cine a zis ca trebuie sa-mi placa mie? Eu doar am spus ca nu imi place, nu ca trebuie sa imi placa!
|
OK John, dar despre ce am spus eu era o masina cu 4+1 usi si nu era decapotabila! De pe respectiva am luat suspensiile si motorul si le-am pus pe decapotabila!
|
|
|
|
|