Sa va prezint cel mai bun prieten al meu. Se numeste >>>Ignis<<< si este un renault clio symbol din 2005, 1.4 8v 75 de manzi micuti, si 145000 km "alergati"
Il am de o saptamana... dar..am planuri mari cu el. si incep prin a va spune cam ce imi doresc sa fac din el.
1. Puterea.
Intentionez sa ii pun un filtru sport, si o evacuare sport completa. macar 1-2 manzi sa am in plus :d
2. Aspectul exterior.
Trebuie neaparat sa il incalt cu niste jante albe, sa ii pun folii si o pereche de "ochi" noi si daca o sa am destule fonduri poate si un body kit.
3. Aspectul interior.
La interior nu cred ca o sa modific prea multe.. poate doar vreo 2 neoane ori la pedale.. ori in laterale. Bineinteles un set nou de covorase.
4. Muzica

El are deja vreo 4 boxe care se aud destul de bine ( imi tremura oglinzile rau de tot cand dau la maxim) dar.. vreau sa ii pun un amplificator.. si un tun de bass.. sa se faca auzit din departare :d
Cam asta ar fi proiectul..... sper sa am destule fonduri ca sa il termin... si promit sa alimentez cu poze si noi informatii de fiecare data cand modific ceva!
Daca mai aveti ceva sfaturi .... nu ezitati :d
App.. am uitat sa vi-l arat :>