Frumos...
Nu iti recomad sa mergi cu anvelopele astea asa mici. Distrugi jantele. Asa am mers si eu 2 sapt si am indoit 2 jante pe dn1 cu anvelope aceeasi dimensiune
Cu prima ocazie schimb si cauciucurile. Si eu am atins o janta intr o tentativa de sant. Nici nu mi am imaginat ca ar trebui sa pun frana. In consecinta....vand GoodYear Eagle F1 205/40-R17 sau schimb cu 205/50-R17
Mai bine mergi si ia-ti second hand de la un depozit 4 anvelope cum trebuie, si pe astea le dai jos si le pui la vanzare, ca presupun ca nu vrei sa dai 20 si ceva de milioane pe unele noi.
Daca vrei da-mi msg, si-ti recomand eu un depozit de unde si-au luat mai multi prieteni si n-au avut probleme...
Salut , frumoasa masina ... dar arata-ne si noua mai multe poze cu noile jante !
Bafta la modificari ... !
Nu sunt prea mandru de cum arata. Zilele astea trebuie neaparat sa-mi pun arcurile. Urmeaza si farurile negre curand. Daca bara din spate incepe sa se murdareasca de la evacuare inseamna k trebuie curatat egr`ul?
Marfa pozele . Parerea mea e ca trebuia sa mergi pe talon de 50 la pneuri . Distanta de la pneu la aripa e prea mare. Egr-ul trebuie sa il cureti neaparat daca a ajuns sa lase urme pe bara spate . Din cauza filtrului de aer neschimbat la timp, praful care il tragi din admisie combinat cu gazele iti lasa o depunere pe tubul acela in forma de u . Iti trebuie solutie de curatat motoare pt a indeparta depunerea respectiva. Clar masina tipa dupa barile de rs. Succes cat mai lung si cat mai des.
Marfa pozele . Parerea mea e ca trebuia sa mergi pe talon de 50 la pneuri . Distanta de la pneu la aripa e prea mare. Egr-ul trebuie sa il cureti neaparat daca a ajuns sa lase urme pe bara spate . Din cauza filtrului de aer neschimbat la timp, praful care il tragi din admisie combinat cu gazele iti lasa o depunere pe tubul acela in forma de u . Iti trebuie solutie de curatat motoare pt a indeparta depunerea respectiva. Clar masina tipa dupa barile de rs. Succes cat mai lung si cat mai des.
Mersi frumos. Arcurile nu sunt inca pe masina si deaia arata asa aiurea. Ma duc astazi sa caut niste cauciucuri. Sper sa si gasesc ceva ok.