Salutare...Ca sa nu parasesc de tot grupul Renault, m-am gandit sa fac un threat cu masina mea de curse, fiind tot Renault.
Povestea incepe cam asa: Dintr-un renault 5, cu care am concurat in 2007 la VTM, am zis sa facem o masina de curse adevarata, care sa fie competitiva in Gr. H a campionatului de raliu. In prima faza am colaborat cu cei de la Renault Sport, dar ulterior am luat toata proiectarea masinii pe umerii nostri.
Caroseria a fost desfacuta de tot, sablata, intarita, montat rollbar si toate cele, dupa care a fost latita sa incapa suspensia, deoarece renaultu are bara de torsiune in spate, cu tarie progresiva, am decis montarea unei suspensi coilover Proflex Evo 2, de pe unde Mitsubishi Lancer EVO 6 Gr. A, suspensia are reglaje pe 3 cai cu compensatoare si posibilitatea reglajului inaltimii. La sistemul de franre, am alesmotarea cilindrilor de frana AP Racing individuali fata-spate, schibarea conductelor cu furtune Goodrige, si schibarea discurilor si etrierilor fata tot cu unele AP Racing. La partea de motor, motoru e ca baza un motor de 1.7 Turbo, care este alezat si schimbate pistoanele cu unele forjate, confectionarea unei galerii de evacuare pentru minimalizarea lagului,als cu injectie de aer in ea impreuna cu setarile aferente calculatorului, montarea unor cuzineti mai lati iar turbina este un T20-T28 Hibrid cu 4 rulmeni ceramici, pentru a face fata antilagului. Cutia de viteze este Sadev, cautatorul clasic in H, dar pinioane cu craboti (dog box) si in ea, am montat un diferential interaxial de Evo 9, cu mici modificari, practic un autoblocant de 20% permanent care se intareste pana la 100% in functie de patinare, deci un activ mecanic

,
Deocamdata cam atat, si va tin la curent cu evolutia masini