nenea Ferny legenda R5-urilor Gtt nici o problema pentru nimeni ca nu e forumu" meu dacasa" cu ocazia asta se mai misca Topicul meu ca Gtt u meu e pe loc rau poate reusesc pina in sarbatori sa ii dau o cirje...
Ms F.mult ,deocamdat nu am terminat tinichigeria(mai am sa o vopsesc)dar de la rasturnari repetate a curs ba uleiul din motor ba din cutie ba apa din motor teoretic mergea ceas cind i am scos ultima data bateria...a aveam o intrebare : ca sa dau puntea spate jos e vreo smecherie? treb blocata puntea cu surub in capete nu ? ca sa nu sara banuiesc
scz nenea Alex pt offtopic ,japo daca vinzi motorul de 1.4 sunt interesat de el...
Salut.
Nu il dau. dar am cateva piese.. spune-mi ce te intereseaza.
Quote:
Originally Posted by Alex_shaolin
Faure,avind in vedere ca sunt aproape in genunchi dpdv pecuniar nu ma gindesc...totusi da mi un PM cu neshte detalii de montaj si un scor pe tine te intrebasem niste detalii despre asta a mea,dar nici un rasp. de la tine ,Japo puteai sa il intrebi pe PM( pregatesti o surpriza pe 4 roti si tu ? )
Salut.
Scuze ptr offtopic. Da, o sa pregatesc si eu o surpriza pe 4 roti, tot rosie (inca sunt in studiu de caz )
Adi sper sa termin si eu pina in sarbatori poate ne vedem