pai in pret intra o rola de folie care iti ajunge ptr geamurile spate si luneta,eu a trebuit sa mai iau inca o rola de 10 lei ptr ca eu am geamuri laterale si la portbagaj (4+ luneta)
daca nu credeti vedeti ca si THUNDER77 de pe forum a gasit la fel ca mine insa in pitesti si mai scumpa ceva de genul 150ron
Am fost azi in targ si am vazut ca sunt unii noi care monteaza folii auto/colanteaza/parasolare/stickere etc. Am intrebat de folie...mi-a spus 4mil toata masina + autorizatie. Vand si autorizatie separat la 1mil
Am fost azi in targ si am vazut ca sunt unii noi care monteaza folii auto/colanteaza/parasolare/stickere etc. Am intrebat de folie...mi-a spus 4mil toata masina + autorizatie. Vand si autorizatie separat la 1mil
sper sa nu ma intelegi gresit si chiar nu am nimic cu tine.
te rog insa sa vorbesti cu un moderator sa schimbe titlul topicului pentru ca nu este chiar corect si presupun ca stii si tu ca un clio mk1 este complet altceva decat un symbol ph.1
sper sa nu ma intelegi gresit si chiar nu am nimic cu tine.
te rog insa sa vorbesti cu un moderator sa schimbe titlul topicului pentru ca nu este chiar corect si presupun ca stii si tu ca un clio mk1 este complet altceva decat un symbol ph.1
chiar nu o zic cu rautate.
Scz..dar eu asa am auzit de la f multa lume k se numeste