am fost azi la Renault si am intrebat un inginer de acolo ce inseamna "Pachetul drumuri grele"si am constatat ca m-am inselat,sunt alte arcuri,alte telescoape in pachetul acesta.imi cer scuze...dar eu stiam ca sunt doar niste tampoane pentru ca un prieten si-a pus pe o Bora la TESS si aia i-au spus k este.deci este mai complicat la Renault.imi cer inca odata scuze pt informatiile eronate.
am facut aseara o poza la arcu de pe spate si se vad niste tampoane ai poza mai jos
am facut aseara o poza la arcu de pe spate si se vad niste tampoane ai poza mai jos
da...mai sunt si tampoanele alea , alte telescoape si arcuri decat la aia normala....asa mi-a zis ala de la Renault....mergi la iei si spunele sa ti le scoata ...asa o sa fie mai joasasucces
Nu are nicio treaba cu tampoanele alea ! La Megane II amortizoarele fata au talerele pe care stau arcurile sudate cu 2 cm mai sus ceea ce face ca masina sa fie mai ridicata ! Cred ca e aceeasi poveste si aici !
baietii vesti bune, jate pe 17", vopsita integral, plafonul un negru de toata frumusetea mai trebuie sa ii fac evacuarea "galagioasa" aici trx-ul e de vina D