Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > RENAULT > Masina mea Renault

Reply

Thread Tools
Old 07-06-09, 15:11   #16
adrian74

Stage 5

adrian74's Avatar

Member of:
[RENAULT]
Default Re: renault 20 proiect pe termen lung

frumusica masinuta!sa o stapanesti cu placere,are bord de r21 din cate am observat,ai mai putea sa-i montezi bandourile argintii de pe aripi si portiere(se vede mai bine linia masinii),iar la jenti punei capacele pe centru si incearca sa vezi cum ar de cu unele pe 17" si cu talon de 40-45,culoarea imi place mult in schimb dunga neagra(asa facea batranu la dacie sa nu se vada mizeria si ii dadea cu teroson) asta daca accepti si criticile sa zic asa,in rest stergator la luneta,eleron original astea le gasesti la dezmembrari si bafta cu masinuta!
adrian74 is offline   Reply With Quote
Old 07-06-09, 15:55   #17
marius_turbat
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[RENAULT]

aici in tm
nu gasesc nimic la dezmebrari sunt 2 maisn in tm a mea si mai una care e diesel, jantele astea leam primit la schimb pe unele de tabla capace al ele am doar doua azi leam vopsit ,nu am inteles ce ai vrut sa zic cu dunga neagra ?? cu terosonul ,eu asa am luat masina vopsita va fi revopsita in curand as vrea si bordul original dar tot mai tare ma gandesc sa ii pun unul de bmw de ursulet, imi palce foarte mult cum arata vor veni si alte jante si unflate aripile si coborata un pic mai mult,azi am pus si folie dar nu am apucat safac poze
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC00265.JPG
Views:	141
Size:	2.80 MB
ID:	953466   Click image for larger version

Name:	DSC00266.JPG
Views:	63
Size:	2.61 MB
ID:	953467   Click image for larger version

Name:	DSC00267.JPG
Views:	76
Size:	2.78 MB
ID:	953468  

Click image for larger version

Name:	DSC00268.JPG
Views:	66
Size:	2.74 MB
ID:	953469  
marius_turbat is offline   Reply With Quote
Old 07-06-09, 16:17   #18
adrian74

Stage 5

adrian74's Avatar

Member of:
[RENAULT]

la bord e ca si cum ai pune pe bmw bord de nova,fiecare are identitatea ei ,o strici,parca la R21 era si electronic dar nu-s sigur,insa daca gasesti elecronic ai si motor si impusti 2 iepuri dintr-un foc,culoarea este frumoasa insa nustiu cum se vede in ,daca nu are nimik realitate nu o revopsi ci doar retuseazai negrul de la baza,capacelele din centrul jentii le gasesti la magazine dacia-renault sau cele de la jentile de clio simbol cu rombul nichelat,bandourile daca nu le mai ai pe cele originale poti folosi bandouri cu dublu adeziv dar sa le pui drept,cauta modelul lat la fel ca si locasul iar pentru grila dintre faruri vezi ca se gaseste modelul argintiu cu ornamentul mai gros pe marginea grilei.Cred ca daca stai si cauti pe google renault 20 este imposibil sa nu gasesti poze cu modele originale de la care sa te inspiri si cauta si renault 21 cu bord electronic,ori pe sieturi franceze de vanzari auto si iti ei una cu cateva sute de euro pt piese.curata farurile pe interior si monteaza un kit de xenon cu lupa si angel este vreo170 euro,becuri cu led smd pe semnale si stopuri,plafoniera si bord iar la pasaje,eu unul pe fata nu m-as baga insa pe spate ias face pasjul identic cu cel de pe fata si atunci coborita din arcuri 3cm si cujante de 8j pe fata si 8,5 spate de dimensiune 17-18 e altceva.Eventual roaga pe cineva sa-ti modeleze pe calculator masina sau pe hartie inainte sa te apuci de ea si daca gasesti posteaza si tu aici sa vad si eu cum arata.
adrian74 is offline   Reply With Quote
Old 07-06-09, 20:13   #19
TZG@

Stage 5

TZG@'s Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Old School Cars]

frumos renaultul... mai stiu una la mine pe strada,are luneta sparta si sta saraca de mai bine de juma' de an...
TZG@ is offline   Reply With Quote
Old 07-06-09, 21:10   #20
marius_turbat
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[RENAULT]

mama ce as veni sa o iau pt piese da momentan criza de bani am investit o gramada in ea, dar mai un pic si e gata !!
Old 17-06-09, 02:24   #21
florin_cars
Old School Cars

Stage 5

florin_cars's Avatar

Member of:
[FORD]
[Old School Cars]
[BMW]
[MERCEDES]

acum 4 ani unu vroia sa-mi vanda una cu 300Eu la cheie, benzinara, tot de 2L..
administratorul de la mine de la bloc, in Soarelui, avea una indigo(impecabila, avea optionale electrice, arate PERFECT), a fost beninar de 2L, dar avea montat 2.1D de R25, a vandut-o acum 2 ani unui alt vecin care a carat materiale de constructie cu ea, se ducea la muncas la constructii, a lovit-o in spate, apoi pe lateral.
Nu mi-a venit sa cred cum sub ochii mei in nici juma' de an, a ajuns o ghena de R20, toata chituita si hodorogita
florin_cars is offline   Reply With Quote
Old 18-06-09, 23:17   #22
marius_turbat
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[RENAULT]

( ce sa zic ma doare inima cand auda asa ceva
Old 21-07-09, 02:22   #23
tmkrf

Stage 5

tmkrf's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Old School Cars]

foarte frumoasa masina ta , tocmai am vazut o duminica live ... sa ai parte de ea si bafta in continuare daca mai vrei sa ii faci ceva numa bine
tmkrf is offline   Reply With Quote
Old 23-07-09, 00:49   #24
florin_cars
Old School Cars

Stage 5

florin_cars's Avatar

Member of:
[FORD]
[Old School Cars]
[BMW]
[MERCEDES]

mariuse, avem de vorbit ceva, astept un bip daca nu poti suna sau un mesaj pe net
Old 21-05-11, 02:33   #25
zeus_robert

Stage 4

zeus_robert's Avatar

daca ai nevoie de piese de renault 20 am eu unul intreg
lasami un pm si vb
zeus_robert is offline   Reply With Quote
Old 23-05-11, 00:38   #26
marius_turbat
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[RENAULT]

ce motorizare e ai ceva poze ???
Old 06-08-11, 11:46   #27
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

Quote:
Originally Posted by marius_turbat View Post
ce motorizare e ai ceva poze ???
parerile mele...jentile vopsite in negru mat nu ajuta deloc...nu se mai face diferenta prea mare intre alea de tabla si astea..plus ca e cauciucul destul de inalt.in faruri pe poziti ori leduri albe,ori deloc...oricum presimt k nu o sa le placa deloc politistilor ce ai acum...in rest bafta multa la modificat,si uite-te bine pe net,cauta ceva sa iti placa,fa un proiect si mergi de pe el..nu pune la intamplare azi ceva maine ceva poate poate o da bine,si la praguri daca ai probleme,fa-le,apoi vopseste-le in culoarea masini...aa si inca ceva...da carligul jos de pe spate...Bafta multa si sa vedem numai imagini frumoase
Old 07-08-11, 12:46   #28
florin_cars
Old School Cars

Stage 5

florin_cars's Avatar

Member of:
[FORD]
[Old School Cars]
[BMW]
[MERCEDES]

la un jaf de om(furacios si tigan cum e), merge si un jaf de masina, iti garantez
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -