Surpriza Mircat sa fie mai interesant topicul sapt care vine sa vad cum decurg niste treburi si o sa mai fie cateva pagini de prezentat daca e vreme buna de montat
Surpriza Mircat sa fie mai interesant topicul sapt care vine sa vad cum decurg niste treburi si o sa mai fie cateva pagini de prezentat daca e vreme buna de montat
bv bv
e bine sa fi constant.. mai ales daca nu te-a prins criza ))
bv bv
e bine sa fi constant.. mai ales daca nu te-a prins criza ))
Bai nu pot sa spun ca ma prins dar nici bine nu e o sa fie gata mai greu atata tot .Foarte taree!!!! Fosta proprietara o vrea inapoi cand a vazut-o cum arata .Are un volvo s80 acum si o vrea inapoi .Nu ma lasa imima sa o dau
Nici nu ar trebui! Imi place ce ai facut acolo! Felicitari! Evacuarea e cea originala de RS?
Ms Jd .Nu e orig vreau sa merg la cineva sa imi monteze teava direct si cu niste tipsuri asemanatoare dar mai mari daca aveti recomandari la vreun atelier chiar astept un semn.
Stau pe ganduri cu scaunele . M-am uitat mai atent centurile sunt incastrate in cele orig si airbag chiar imi plac scaunele gen evo si cu reglaj sa vad cum se demonteaza centurile de pe astea vechi si pe urma comand E cam complicat