Cand vei vedea un ford rs verde live mai ales cand e soare afara vei intelege de ce vreau culoarea aia. Masina o stiu am fost vecin cu prop,acum 3 ani cand era pe val.
Oare cum mai arata Mazda aia?ca nu am mai vazuto de vreo 3-4 ani de la 4tuning la Prisma 2.Costa mult vopseaua?
Nu mai stiu nimic stateam in gazda langa el acum 3 ani . Acum am casa mea.
Vopseaua nu poate sa fie mult mai ales ca plafonu si capota nu le fac le las asa.
Am revenit Evacuare noua sper sa va placa.... mie sigur imi place
Maine pe seara poza cu facelift decent si discret as putea spune .
Sper saptamana asta sa primesc si manometrele elctronice 3 buc si le voi monta intru-n loc mai deosebit ....... Sub oglinda retrovizoare . Cred ca va da belea acum sa vdm.
Poze cu bolidul dci. Care a primit azi o cosmetizare la interior cu un aspirator injectie extractie. E ca nou acum , voi pune poze cu interiorul curatat dupa ce montez si manometrele. Ma rog... mai dureaza pana ajung si le fabric si prinderea sub retrovizoare.
Frumoasa si evacuarea si intercoolerul!
Chiar e cel de la hks care e mai mare decat originalul?
Deabia astept sa vad manometrele...
P.S. Mai este una verde in bucuresti, tot RS de 1.5:d am vazut-o aseara pe langa targ...
O stiu pe cea verde . Nu se compara cu verdele meu vei vedea . Si e 1.6 16v nu dci.
Ms intercoolerul e stock L-m fac eu cu un sablon in 5 min:P Care doriti spuneti Sper sa termin si manometree saptamana asta ....
Am probat azi manometrele se aprind super dar le voi monta pe stalp cu suport.Nu dau chiar asa grozav sub oglinda .
Tot azi am schimbat ulei si filtre.