Quote:
Originally Posted by Grizzy
tu cum ai reusit?
|
eee ... pov lunga pe 30 dec :P 2009 am zis sa fiu zmeu ... schimbasem gumele pusesem de iarna ... franele le facusem cox ... placute /etrieri noi ... aerisita tot .... si m`a pus dracu sa dau cox pe straduta care duce la rond la 23 pe tony bulandra ... si aveam vreo 90 ... depaseam un logan ... iar asta brusc stg in fata mea( am pus frana ... dar era mazga pe jos m`am dus sanie cu tot cu franele mele cele noi ... ) ... nu avea oglinda retrovizoare pe stanga ... asc trinitas ... si voia sa parcheze de partea cealalta a drumului in fata bisericii care este inainte de depou ...( omu mergea cu 5 la ora langa bordura dreapta ... initial am crezut ca opreste da na k ma acrosat pe mine intr`un scuar cu ditai bordura de 20 cm .... pe frana ... si am sarito cu vreo 60-70 ... unde mai pui ca erau si 2m de GHEATA ... pe scuar ... ... am sarit scuaru si m`am oprit aproape in cealalta parcare din fata depoului ... ... noroc ca erau goale parcarile .. si ca pe el mai mult l`am zgariat .. sa zic asa dar nah ... toate spre bine
ca am fost la politie si l`a scos vinovat
eu dak nu aveam accident nu aveam astra acum :P
Quote:
Originally Posted by bib_andrey
Imi pare rau de incident..sa vedem poze cu PTM`ul facut ( sper k nu s`au spart stopurile de la mne )
|
nu ... n`a ajuns la aripa din spate din ce am inteles ... problema e doar la usi maine trec pe la el sa vad ce si cum ... si chiar vb cu el ... ca si luni si marti ... am umblat cu a lui masina prin oras mult ... drumuri facultate-liceu ... liceu facultate ... pana la mine akas ... pana la notar ... am facut km multi ... si chiar au fost multe situatii si chiar zicea asta la un mom dat ... nu s`o intampla mah ceva odata si`odata ... si nah ca ia dat`o ... plmmmmm !!!