azi am pus scaunu la sofer si pana acuma am lucrat la faruri si la ledurile din semnale, am terminat farurile si mai am maine sa termin semnalizarea dreapta
arata bine
si inca ceva :d LA MULTI ANI MULTA SANATATE SI FERICIRE
de abia astept sa vad stopurile si farurile + semnalizarile montate! si eu m-am tot gandit sa vopsesc interiorul la stopuri cu negru,si si la faruri! dar nu stiam cum va arata! dar acum mi-am facut o idee! numai la faruri, cum ai dat jos sticla? ai taiat cu cutterul masticul dintre plastic si sticla? sau ai incalzit prima oara cu foen? eu am un far pe care nul folosesc ca am clemele rupte, si pe aia asi vrea sa fac experimente!) tu in ultima poza cu farurile, ai deja vopsit cu negru nu? nu ai o poza mai clara cumva? si cu stopurile vopsite negru + pus si sticla nu ai poze?mersi!salut!si multa bafta in continuare!
arata bine
si inca ceva :d LA MULTI ANI MULTA SANATATE SI FERICIRE
ms ms ms
Quote:
Originally Posted by alex.p7m
La Multi Ani ptm !!!! multa sanatate si fericire si SA TE AJUTE DUMNEZEU SA IEI BACU !!!:drun k:
sa dea Dumnezeu
Quote:
Originally Posted by sandor406
de abia astept sa vad stopurile si farurile + semnalizarile montate! si eu m-am tot gandit sa vopsesc interiorul la stopuri cu negru,si si la faruri! dar nu stiam cum va arata! dar acum mi-am facut o idee! numai la faruri, cum ai dat jos sticla? ai taiat cu cutterul masticul dintre plastic si sticla? sau ai incalzit prima oara cu foen? eu am un far pe care nul folosesc ca am clemele rupte, si pe aia asi vrea sa fac experimente!) tu in ultima poza cu farurile, ai deja vopsit cu negru nu? nu ai o poza mai clara cumva? si cu stopurile vopsite negru + pus si sticla nu ai poze?mersi!salut!si multa bafta in continuare!
o sa iti explic mai tarziu ce si cum dupa ce termin montajele ca imi da de furca cateva contacte ,pana acum am montat farurile pe masina,restu de semnale si stopuri inca mai sunt in lucru,sper ca pana maine dimineata sa termin complet
Quote:
Originally Posted by crazyfornova
Off off...electronica asta industriala....keep going bre'
daca nu era liceu asta ajungeam sa dau bani grei sa imi fac modificari la lumini si restu
inca cateva poze ... mai am de finalizat semnalele din stopuri si de facut o schema ca sa pacalesc releu de la semnalizare, ca merge parca ar fi un bec ars undeva
bun bun!) numai ca neaparat trebe sa faci ceva la semnalizari, pt ca in video asa am vazut ca nu prea bat simultan, ah dar le rezolvi tu! si in legatura cu stopul vopsit negru...credeam ca o sa deie mai bine, dar nu prea imi place cum arata!parca ar fi vechi stopul, in rest nimc special! dar farurile si semnalizarile, daca le rezolvi, sunt faine!si sa nu uiti sa imi zici cum ai desfacut farurile!!! bafta!
bun bun!) numai ca neaparat trebe sa faci ceva la semnalizari, pt ca in video asa am vazut ca nu prea bat simultan, ah dar le rezolvi tu! si in legatura cu stopul vopsit negru...credeam ca o sa deie mai bine, dar nu prea imi place cum arata!parca ar fi vechi stopul, in rest nimc special! dar farurile si semnalizarile, daca le rezolvi, sunt faine!si sa nu uiti sa imi zici cum ai desfacut farurile!!! bafta!
semnalizarile merg in acelasi ritm(telefonu e de vina),numai ca bat prea repede, stopurile negre dau foarte bine in realitate dar singura conditie e sa ai leduri ca altfel la pozitie si ceata nu o sa se mai vada nimic,la faruri mai mult de atat nu am ce sa le fac.
ai PM cu detaliile despre far
sper sa nu te superi da nu imi plac stopurile alea de loc... macar daca le faceai cum le-a facut TAU cu toate ca nici alea nu erau prea reusite... chiar sunt curios cum se vad noaptea (cat de eficiente sunt)
frumoasa masina ....aqm k ai si stopuri cu led ...si scaune de 5'ar :> hehe ) mai ai un pic si o faci aeroplan )
da radule in viitoaru apropiat va deveni aeroplan
Quote:
Originally Posted by Old_boy
sper sa nu te superi da nu imi plac stopurile alea de loc... macar daca le faceai cum le-a facut TAF cu toate ca nici alea nu erau prea reusite... chiar sunt curios cum se vad noaptea (cat de eficiente sunt)
ce leduri ai folosit?
man fiecare cu parerile lui fie ca sunt bune fie ca sunt rele
ideea e ca pozele nu sunt deloc reusite,in realitate se vad foarte bine ziua,noaptea ce sa mai zic....am folosit leduri de 5mm
PS: nustiu ce stopuri a avut tafu... poate gasesti o poza sa mi le arati