hai salut domnu kara ! sincer ... de apreciat toata munca si tot efortul depus numai pentru a pastra masina atat de originala ! sa nu mai spunem de munca si banutii pentru intretinere ! si eu am avut dacie si a facut toti banii ! strainezele te lasa in mijlocul drumului pe cand o dacie bine pusa la punct n-are moarte ! spor la treaba si vreau ceva putere ! dar dupa sarbatori ! ciao si numai bine fratello !
asteptam sa vina toate la un moment dat....am anuntat pe forum, dar vad ca nu prea se face miscare. cine mai e interesat si detine o dacie cat de cat clasica...fara stickere M power si alte porcarii, sa-mi dea un pm si vb.
Member of: [Moderators] [Old School Cars] [FOTO] [DACIA]
Re: CT 46 ACVila
Quote:
Originally Posted by onyxs86
12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA
si pe asta il ratam?
Desi sunt dupa o nunta ..eu merg mai mult ca sigur..ne adunam sa facem o plecare in haita ?
Iar abuzez de topicul meu, si va anunt pe cei din constanta care vreti sa veniti la un meeting intre daciile vechi, si mai putin vechi...fara zorzoane si stickere "nike" si "boss", intelegeti voi ideea. in seara asta in jur de ora 9 in parcarea exterioara city mall.