Dupa o pauza destul de lunga si in ciuda multor obstacole, masina a revenit pe strazi in iulie anul trecut.
Prea multe modificari n-a primit in aceasta perioada, dar n-au intrat zilele-n sac. Planuri sunt destule si sper sa le pot realiza pe toate.
Totusi, as ruga un moderator sa faca putina curatenie pe aici pe topicul asta, multumesc!
Cateva modificari si cateva poze din ultima perioada:
-Aprindere de Golf2 cu senzor hall, inlocuind platina si avand o ardere mai buna;
-Chiuloasa a fost planata si s-a luat 1mm din ea pentru o compresie mai buna;
-Rampa de tacheti schimbata cu una de 1.6 (nu stiu daca are vreo relevanta), cealalta a avut 2 suporti rupti si n-am idee cum s-a intamplat asta;

-Instalatie electrica noua (motor si interior);
-Volanul a fost retapitat ITF (multumiri lui
Camil - T4CustomShop);
-Casutofonul a fost adaugat in bord (o sa revin si cu cateva poze);
-Intre timp am renuntat la oglinzile alea ciudate, cuiul de remorcare si mai urmeaza cateva lucruri...;

-A primit o toba imprumut pentru o perioada, sa pot primii injuraturi de la vecini;

-Parbriz nou si zgariat a doua zi la testarea instalatiei electrice.

Este zgariat usor, dar deranjat totusi. Daca imi poate spune careva cum pot scoate zgarieturile, il rog sa-mi lase un PM. Eu am incercat cateva lucruri, dar fara rezultat;
-Alte telescoape pe fata si arcurile au fost taiate (nu mai stiu exact, dar cred ca 3.0 -3.5 pe fata si 2.5 pe spate). Pe viitor cautam sa facem toata suspensia reglabila sau sa adaptam una de la alta marca;

-Intre timp a fost lovita in parcare, revin si aici cu cateva poze;

Au mai fost si altele, dar nu-mi mai aduc aminte de ele...
Planurile de viitor se vor vedea pe parcurs, pentru ca nu vreau sa vorbesc aiurea si sa ramana doar vorbe in cazul in care nu se vor putea realiza.