Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Reply

Thread Tools
Old 25-07-08, 21:04   #91
BTL-gordini

Stage 5

BTL-gordini's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: DACIA 1300,ORIGINALA CU MICI MODIFICARI.1972!!BV 05 DFN

Manolica in seara asta nu o mai scot,daca zici u ca asa ai visat asa frumos,eu cand ma lovesc de ceva,poate daca sare un pic cromul de pe bare in rest nici praful.
E BTL-ul Jar-Cartus
Apropo din ce oras esti?
BTL-gordini is offline   Reply With Quote
Old 25-07-08, 21:26   #92
manolica76

Stage 5

manolica76's Avatar

Quote:
Originally Posted by BTL-gordini View Post
Manolica in seara asta nu o mai scot,daca zici u ca asa ai visat asa frumos,eu cand ma lovesc de ceva,poate daca sare un pic cromul de pe bare in rest nici praful.
E BTL-ul Jar-Cartus
Apropo din ce oras esti?
sunt de origine din bucuresti...da acu imi fac veacu pe la new york... ce sa fac...ma chinui si eu pe-aici...acu sunt in concediu...
manolica76 is offline   Reply With Quote
Old 26-07-08, 11:41   #93
LUCI BV 89 WRC

Stage 5

LUCI BV 89 WRC's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[DAEWOO]
[RENAULT]
[Old School Cars]
[Dacia Rally Team]

Quote:
Originally Posted by Nastase Bogdan View Post
Hai ca a iesit super Lucica..nu prea ma impac eu cu culoarea,dar poate dupa ce ii pui dungile imi trece
Multa bafta in continuare si asteptam poze noi
MS Bogdanele pt aprecieri,dupa munca si rasplata nu?culoarea ....asta e ce sa ii fac,o sa ii fac si dungile acum ma chinui cu ornamentele de prag ca nu imi plac cum vin,clemele sunt imbatranite si trebuie sa gandesc alt tip de prindere mai buna!!o sa revin astazi cu poze!!!!bafta si drumuri bune la micuta gordina

Quote:
Originally Posted by BN-02_TZY View Post
eu tot astept vizita la bistrita asa k nu te face ca uiti si pune si tu poze nu tine lumea in suspans.. te pupa tata si spor in continuare
Da cum sa nu frate Fanica,doar ca momentan $$$$$$ lipsesc !!! si cum fac $$$$ acolo vin direct!!!!

Last edited by aleks; 13-08-08 at 11:44.
LUCI BV 89 WRC is offline   Reply With Quote
Old 26-07-08, 12:56   #94
apline5

Stage 5

Quote:
Originally Posted by LUCI BV 89 WRC View Post
MS Bogdanele pt aprecieri,dupa munca si rasplata nu?culoarea ....asta e ce sa ii fac,o sa ii fac si dungile acum ma chinui cu ornamentele de prag ca nu imi plac cum vin,clemele sunt imbatranite si trebuie sa gandesc alt tip de prindere mai buna!!o sa revin astazi cu poze!!!!bafta si drumuri bune la micuta gordina
alta mai buna nu gasesti mai bine fa din sarma otelita pe aceiasi forma ca alea originale si pune-le multa vaselina
apline5 is offline   Reply With Quote
Old 26-07-08, 17:20   #95
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

eu am prins ornamentele in holsuruburi!
bolidu' is offline   Reply With Quote
Old 26-07-08, 20:06   #96
apline5

Stage 5

daca-l prinzi cu holsuruburi de ce il mai pui la cat de urat se vede
Old 26-07-08, 20:51   #97
LUCI BV 89 WRC

Stage 5

LUCI BV 89 WRC's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[DAEWOO]
[RENAULT]
[Old School Cars]
[Dacia Rally Team]

Quote:
Originally Posted by apline5 View Post
daca-l prinzi cu holsuruburi de ce il mai pui la cat de urat se vede
asa este apline,ii fac clemele originale unele sunt bune altele nu,dak fac un lucru il fac cum trebuie pana la capat!
Old 26-07-08, 22:01   #98
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

sunt multe dacii frumoase pe forum cu ornamentele prinse in holsuruburi.................si nimeni nu a zis nimic asa ca nu mai fiti carcotasi!!!eu unu sunt pentru suruburi mai ales ca stau si mai bine prinse!
bolidu' is offline   Reply With Quote
Old 26-07-08, 22:21   #99
LUCI BV 89 WRC

Stage 5

LUCI BV 89 WRC's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[DAEWOO]
[RENAULT]
[Old School Cars]
[Dacia Rally Team]

Quote:
Originally Posted by bolidu' View Post
sunt multe dacii frumoase pe forum cu ornamentele prinse in holsuruburi.................si nimeni nu a zis nimic asa ca nu mai fiti carcotasi!!!eu unu sunt pentru suruburi mai ales ca stau si mai bine prinse!
Bolidule nu te enerva omule!!!nu am zis ca nu e ok asa!!!dar chiar nu stiu cum ar arata,ai cumva poze?nu am nimic cu holsuruburile.....dar na am zis ca e mai nasol.....te rog dak a poze arata-mi!!!!ms bafta

Am reusit sa pun ochelariiii!!!!dar va trebui sa reconditionez masca,din greseala unde a stat s-a gazat cu verde si am incercat sa o curat cu diluant si s-a decolorat,o refac eu !!!!m-am apucat de interior,deocamdata am adus schimbatorul mai aproape de scaune!!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Image1053.jpg
Views:	871
Size:	455.1 KB
ID:	600202   Click image for larger version

Name:	Image1054.jpg
Views:	990
Size:	454.7 KB
ID:	600203  
Old 26-07-08, 22:43   #100
apline5

Stage 5

Quote:
Originally Posted by bolidu' View Post
e clar ca nu ai vazut ornament prins cu TOATE cleme ca de fabrica cum sta pe masina chiar nu ai cum sa zici ca nu sta beton eu toate asa le am prinse si ciudat ca nu am pierdut nici unu pana acum
masinile frumoase de pe forum nu au cleme ptr ca se gasesc greu sau deloc, daca ar avea ocazia sa cumpere cleme crede-ma ca ar cumpara

@luci prea tare masina bravo chiar un progres ,baga ulei in ea ca la cat ai sudat nu duce mult fara
Old 26-07-08, 23:23   #101
LUCI BV 89 WRC

Stage 5

LUCI BV 89 WRC's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[DAEWOO]
[RENAULT]
[Old School Cars]
[Dacia Rally Team]

Quote:
Originally Posted by apline5 View Post
e clar ca nu ai vazut ornament prins cu TOATE cleme ca de fabrica cum sta pe masina chiar nu ai cum sa zici ca nu sta beton eu toate asa le am prinse si ciudat ca nu am pierdut nici unu pana acum
masinile frumoase de pe forum nu au cleme ptr ca se gasesc greu sau deloc, daca ar avea ocazia sa cumpere cleme crede-ma ca ar cumpara

@luci prea tare masina bravo chiar un progres ,baga ulei in ea ca la cat ai sudat nu duce mult fara
ms frumos apline,totusi nu s-a sudat extraordinar pe ea,un prag,fusta fata si stalp stanga fata.atat in rest mici intarituri care au fost antifonate,iar acum urmeaza baia de ulei cu parafina si ce se mai baga,incalzite bine si apoi o dau toata bine bine,in usi praguri lonjeroane
ms inca odata pt aprecieri si o sa incerc sa refac clemele sa stea cat mai bine !!!!

[APLINE am rezolvat-o cu clemele pt ornamentemi-a zis alex mun sa iau de la scaunele de 1300 cele care sunt prinse jos vinilinul,le maresc un pic si sunt oksper sa fie ok totul

Last edited by aleks; 13-08-08 at 11:45.
Old 26-07-08, 23:40   #102
BTL-gordini

Stage 5

BTL-gordini's Avatar

Member of:
[DACIA]

Bai Lucica,imi place culoare mai ales in soare,chiar e frumoasa nuanta
BTL-gordini is offline   Reply With Quote
Old 27-07-08, 02:25   #103
ozn_yakuza
BMW Driver

Stage 5

ozn_yakuza's Avatar

Member of:
[BMW]
[Street 4 Cars]

uite o solutie putin apreciata dar bunaune silicon in santul ornamentului si il lipesti direct pe prag ,se prinde bine si rezista f mult daca e prins bine si siliconul bun.bafta fa cum vrei dar eu zic ca e bine si nu stie nimeni.
Faruri,motoare,stopuri,tobe,scaune,geamuri,volane, bandouri,proiectoare,capote,aripi,discuri de frana,jante aliaj 15,16,17,18,plastice interior-motor,praguri,bari fata spate,geamuri,oglinzi,cauciucuri,butoane,OBC-uri,difuzoare,filtre de aer,semnalizari,fete de usi,arcuri,amortizoare,carlige remorcare....
alexandruozn - idmess
0762472558 mobil 23/24h
ozn_yakuza is offline   Reply With Quote
Old 27-07-08, 03:20   #104
apline5

Stage 5

Quote:
Originally Posted by LUCI BV 89 WRC View Post
[APLINE am rezolvat-o cu clemele pt ornamentemi-a zis alex mun sa iau de la scaunele de 1300 cele care sunt prinse jos vinilinul,le maresc un pic si sunt oksper sa fie ok totul
stiam asta dar depinde de ornament ca sunt 4 modele de ornament prag din care 2 nu merg cu cleme din alea
Old 27-07-08, 12:46   #105
BN-02_TZY

Stage 5

BN-02_TZY's Avatar

in sfarsit o treaba facuta cum trebe... sper k acum ii e draga si la dia coaja k numai tu stii cate ai avut de tras . dar uite k timpul rezolva problemele spunei k ar trebui sa fie mandra de o asa masina... numai bine frate
BN-02_TZY is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -