salut v-am pus shi eu niste poze pt comenturi sa-mi spuneti shi mie ce ar mai fi de fakut o sa revin ku nishte poze cum arata kand am cumparat-o ... shi urmeaza sa o vopsesc dar mai multe detalii despre vopsea nu va dau o sa fie o surpriza shi o sa revin ku niste poze mai recente ... astept parerile voastre
O stiu masina o cunosc,a facut pe BAL-u la liniutza bine ca si a mea la facut fara nici un preamare efort.Sunt curios cum va rata noua ei schimbare
Pune`i si u o filie si mai vb dupa
nu stiu k mai am mult pana la motor intai vreau sa o vopsesc sa ai fak exterioru super pe urma mecanica sa nu mai aud greierasi prin ea shi apoi motor ma gandeam la un motor 1.6 cu dublu carb disc de 200 cutie passat sau renault shi pe urma mai vedem ms mihai pt post
OFF:ce e ma BAL-u de va laudati ca l-ati facut?cumva cea mai tare din Pitesti?=))
ONune-i si tu niste jante ca astea nu dau bine cu bodykit-ul ales de tine.macar unele de 5.5J
Frumos bodi chit-ul. Imi placeau mai mult farurile cu X!
Sa revin pe calea ferata... Jos stickere, jos posibilul eleron de care spune dl. de mai sus, jos coada de rechin chiar daca ai stema de bemveu, jos stema de bemveu, jos paravanturile de pe stergatoare, jos cu spoilerele. Acuma sa mai si suim: jenti, folie(completa), vopsea (1 repet, o singura culoare - fara stickere), pune barile stock si ochelarii. Lipeste-o de asfalt si lasa-o curata.
da inka am eleronul shi nu voi renunta la el ... stickerele momentan mai raman pana o vopsesc am incercat sa scot unu shi se pare ca ele nu sunt facute din fabrica sa fie date jos
sa revin bolidu' "bal-u" este dacia aceea alb negru
acestea sunt niste poze mai recente si momentan nu ma criticati de vopsea ca marti o vopsesc... culoarea secret ... astept comenturi