Stiu despre c dacie vb... am vazut-o si eu ... am ramas masca.... acu 1 sapt am vazut-o pe la obor.... belea rau.... mi-a placut tot la ea.... nu am mai vazut-o de atunci... nu stie nimeni cu aprox pe unde sta? k poate ma duc sa-i fac niste poze... k-i super... intradevar... una din putinele dacii frumos facute
Va rog din suflet faceti poze si arati dacia aia vestita la toata lumea! Mor de curiozitate, mai ales k m-am saturat sa vad in fiecare zi numai dacii \"tunate\" cu tot felu' de \"spoilere si eleroane\" din talcioc!
Nu,nu e asta... sau cel putin eu nu ma refeream la asta... E o dacie 1300 albastra PERLAT nu movu ala deschis...
Si dk era la bazar nu cred k se mai facea topic despre ea....
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Street Zone]
Nu am nici o problema cu ochii am crezuc ca poate nu atzi vazut voi bine masina la Pescarus din cauza intunericului
Si nu trebuie sa ma luatzi asa tare pt o poza inteleg si daca mi se spune NU E ASTA POZA
voi sunteti siguri ca este de bucuresti masina? la noi a fost una cu faruri de golf 4 si super frumos facuta (albastru perlat ) ,ma gandesc ,poate o fi asta care era pe la noi pe aici
Nu este aia... sau cel putin eu nu ma refer la aia...
e o dacie 1300 albastru perlat cu farurile ei, kre le gasesti pe orice alta dacie 1300
cred k stiu de kre zici....