Member of: [VW] [Hyundai] [Opel] [DACIA] [RENAULT] [2 Roti]
Re: B 28 N U T
Daca tot o vopsesti spalai si compartimentul motor sa arate si el altfel si daca poti , vopseste si portiunile date cu grund sau ce o fi acolo.
Bafta si lasa ca o scoti tu asa cum ti-ai dorit
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Colectionar Machete] [DACIA] [VW]
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
Usor usor o sa o faci calumea.
Pe fata ii mai umfli aripile?
P.S. Poate ca o sa aiba si ea o casa nu? ca tot stai la curte.
nu stiu ce sa fac,as vrea sa le las asa,pt ca rotile sunt la fata.
pe viitor este in plan si o sasuta pt ia.
Quote:
Originally Posted by PDV_1989
Daca tot o vopsesti spalai si compartimentul motor sa arate si el altfel si daca poti , vopseste si portiunile date cu grund sau ce o fi acolo.
Bafta si lasa ca o scoti tu asa cum ti-ai dorit
o sai dau la compartimentul motor si praguri ci insonorizant,si trebui sa o si intorc sa-i dau cu teroson pe dedesubt.bafta si voua
nasol cu siliconul ala... si eu am furat-o... am zis ca e mai usor de aplicat si s-a dus dracului toata tabla... a ramas cazanul fara contra aripi. apoi am stat si m-am gandit: pute a otet, otetul e acid deci pe viitor nu silicon pe tabla... din greseli invatam cu totii, k deh asa se intampla cand nu citesti eticheta. spor la treaba
apropo din cate stiam se gaseste un "silicon" pe baza de poliuretan care nu ataca tabla, am vazut la cineva care lucra la masini dar nu mai stiu exact ce si cum...
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Colectionar Machete] [DACIA] [VW]
Quote:
Originally Posted by b-37-ssp
nasol cu siliconul ala... si eu am furat-o... am zis ca e mai usor de aplicat si s-a dus dracului toata tabla... a ramas cazanul fara contra aripi. apoi am stat si m-am gandit: pute a otet, otetul e acid deci pe viitor nu silicon pe tabla... din greseli invatam cu totii, k deh asa se intampla cand nu citesti eticheta. spor la treaba
apropo din cate stiam se gaseste un "silicon" pe baza de poliuretan care nu ataca tabla, am vazut la cineva care lucra la masini dar nu mai stiu exact ce si cum...
Quote:
Originally Posted by bolidu'
exista silicon special auto.eu am folosit la un prieten de la 3M si mi s-a parut extrem de bun.
ok,va multumesc de sfaturii.o sa-l dau jos.dar sa trec pe la tinichigiu sa-l intreb ce mia pus acolo,poate e ceva bun totusi.bafta