Quote:
Originally Posted by RobertRFG
Foarte mişto...Să le forjezi sănătos
|
multumesc
Quote:
Originally Posted by b08ygs
vin marfa gumele
bine atunci ne auzim la un telefon, ca vad ca il ai postat aici, oricum voi asteptatine la rompetrol otopeni, nu are rost sa veniti pana aici daca va este peste mana,
ne auzim maine la telefon
|
ok.
Quote:
Originally Posted by Sir-NyCkY
Frumoase jante! Probabil ca ai mai raspuns la intrebarea asta dar nu mai stau sa caut prin tot thread'ul... Cat ai dat pe jante? Si cu proiectorul ala ce s'a intamplat?
|
pai jantele au costat 400 ron,erau intro stare deplorabila.una sudata a fost 50 ron,indreptat roluit toate inca 200 ron vopsitul 150 ron anvelopele cu manopera 400 ron
proiectorul a vazut un caine care tranversa neregulamentar strada,si la pocnit
Quote:
Originally Posted by golidix
arata bine numa ca ai super dezavantaju ala sa iti zgarii rau jantele in caz de ceva...
pe viitor vrei sa le intinzi mai mult de atat??
dar banuiesc ca la alta vulcanizare... sa iti golesti congelatoru :P
|
stai linistit ca nu sunt pi.da sa le dau de bordura
da,pe fata vreau sa ai pun 155/65/14 de c1
Quote:
Originally Posted by B-32-TYC
offf..iti trebuie neaparat un paint job...in rest arata bine masina, dar parca vb lui joker....arata mai bine cu fostele jante.
|
ai trebui,sper ca vara asta sa o vopsesc si sa ai schimb aripile si barii noi.
si mie imi placeau jantele,dar erau marii pt dacie,nu imi placea cum se misca cu ele,si o mai si inaltase un pic.
Quote:
Originally Posted by xanderrr
nici pe departe.....nu se compara felul in care arata acum cu ce era inainte ...bling bling-urile nu sunt ptr dacii...arata mult mai bine si potrivesc perfect astea...
|
adevarat. sunt foarte frumoase keskinurile dar m-am saturat de ele prea repede,si pusesem si ochi pe jantele astea,pe care le cautam demult.
keskinurile inca sunt de vanzare 1500 ron.
acum vreau sa o las un pic mai jos,si cam aia e.
defapt cate mai sunt de facut eheeee
va salut