sal sunt nou pe aici si dc se poate sa imi dati si mie niste sfaturi ce sa mai ii fac. am cumparato de la un Mos fratilor cu 5 mil nu o sa va vina sa credeti dar e tapana rau am omorato eu am mers cu ea pana acu cu STILUL SMULS dar acum ma-m decis sa ii fac o reparatie capitala . pana acum imi schimbat toata articulatia absolut tot iam mai mai facut si motoru de la zero iam mai pus si niste jante si o muzicuta cat de cat mai am sa ii pun motoru si apoi o vopsea. iata cateva poze
..la banii astia a meritat investitia ( e cat o bicicleta ..si totusi nu te ploua ) ar merge un pic coborata si in rest intretinuta ..succes in continuare
da fratilor asa e 5mil nu mai sunt bani in ziua de azi dar ma costat foarte mult reparatia sa va mai dau si detali si acum beliti ochi bine Motorul --M VRUT SA FIE TOTUL CA NOU FARA MUDIFICARI SI ALTE ALEA-- SET MOTOR BORGO FRANTUZESC 10 MIL SI CU TOATE PIESELE CARE MAI TREBUIA CUZINETI GARNITURI SI ALTE ALEA INCA 5 MIL-- Articulatia -- FATA 5 MIL[TOT PIVOTI RULMENTI BUCSE BIELETE ETC SI IN PRET O PLANETARA NOUA] SPATE LA FEL TENDOANE SI BUCSE 70 MII CABLU DE FRANA RULMENI AU MAI COSTAT SI ASTEA 1 MIL --- MAI TRE SA II MONTEZ SERVO FRANA CA NU MAI DA NIMENI ITP-UL FARA SERVO ORICUM MAI SUNT CATEVA TREBURI CARE MAI COSTA asa ca 5 mil masina si alte 20 de mil reparatiile nu va mai spun ca mar mai fi costat si macanicu care mia facut toate astea o groza de bani ca nimeni nu le face pe degeaba dar spre norocul meU mecanicu e un VAR mai indepartat dar oricum nu a plecat cu mana goala de la mine.
asta asa e...
dar gandeste-te k putei sa iei o dacie la vreo 2000 de lei...facuta pt vanzare si dupa scurt timp sa mai bagi in ea km
jumatate din kt ai bagat in asta p kre o ai....
parca vam spus cava de niste capece si jante asa ca va pun si niste poze ca pote e cineva care le vrea pt dacia lui [sunt jantele pe care se pot pune capacele .numai in bucuresti sau buftea] nr 0765198498 sau aditzu1603.