Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Closed Thread

Thread Tools
Old 26-12-07, 18:56   #16
Sirius
Dacia Driver

Stage 5

Sirius's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
Default Re: masina meaaaa

Hai baga poze sa vedem ce toba tiai facut, k team vz acum cateva zile!
Sirius is offline  
Old 26-12-07, 23:23   #17
ynp_46
Dacia Driver

Stage 5

ynp_46's Avatar

Member of:
[DACIA]

Mah...dece postezi aici?ce ne arati la masina ta ca ti-ai pus?)plasa de tantari?la radiator?arata m ace ai facut nu ca ai cumparat o prelungire din piata si o pui pe masina...oricum e bataie de joc plasa aia de tantari...dao la tigani
ynp_46 is offline  
Old 26-12-07, 23:53   #18
Sirius
Dacia Driver

Stage 5

Sirius's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by ynp_46 View Post
Mah...dece postezi aici?ce ne arati la masina ta ca ti-ai pus?)plasa de tantari?la radiator?arata m ace ai facut nu ca ai cumparat o prelungire din piata si o pui pe masina...oricum e bataie de joc plasa aia de tantari...dao la tigani
sa stii k aici posteaza cine vrea! nu decizi tu.
asa cum a spus baiatul, pozele sunt mai vechi. masina ma vazuto personal, si vreau sa zic k arata f bn. baiatul este un adevarat pasionat si eu cred k o sa faca ceva frumos din aceasta masina!!!

Volvo 480 TURBO 1.7
Sirius is offline  
Old 27-12-07, 00:01   #19
RobertRFG
Dacia Driver

Stage 5

RobertRFG's Avatar

Member of:
[DACIA]

ms iulian masina o sa sufere o schimbare destul de mare dar in primavara.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Image001.jpg
Views:	147
Size:	389.3 KB
ID:	414101   Click image for larger version

Name:	Image002.jpg
Views:	120
Size:	393.6 KB
ID:	414102   Click image for larger version

Name:	Image003.jpg
Views:	108
Size:	396.8 KB
ID:	414103  

Click image for larger version

Name:	Image004.jpg
Views:	110
Size:	307.9 KB
ID:	414104  
RobertRFG is offline  
Old 27-12-07, 00:04   #20
RobertRFG
Dacia Driver

Stage 5

RobertRFG's Avatar

Member of:
[DACIA]

am gasit iulian la un mos niste bari nichelate dar nu prea vrea sa le dea da oricum zilele astea ma duc iar la el sa vad poate il conving sa mi le dea.(am uitat sa dau plasa aia jos ca sa nu se mai ia lumea de ea)
ps pozele sunt din seara asta
RobertRFG is offline  
Old 27-12-07, 00:14   #21
RobertRFG
Dacia Driver

Stage 5

RobertRFG's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by ynp_46 View Post
deci aici e dacia mea deci poate posta cine vrea nu este asa?plasa o sa o dau jos stai linstit.daca postam la dacia tuning mai ziceam dar asa am postat zic eu unde a trebuit ptr 90%din masinile de aici sunt normale fara prea multe modificari.
RobertRFG is offline  
Old 27-12-07, 12:14   #22
Sirius
Dacia Driver

Stage 5

Sirius's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]

A mea e mai MARE!! (toba)
cum se aude?
poate ne mai intalnim in weekendul asta toti!
Sirius is offline  
Old 27-12-07, 19:11   #23
RobertRFG
Dacia Driver

Stage 5

RobertRFG's Avatar

Member of:
[DACIA]

da e mai mare am vrut sa bag tot asa de mare dar nu mia incaput si am ales o varianta mai mica da oricum se aude bine.se aude mai gros decat se aude la tn dar nu se aude atat de tare daca e sa ne int in weekend o sa auzi dar trebuie sa -mi fac si masina ca merge intrerupt tare.mai vb la tel oricum si daca e ne intalnim
RobertRFG is offline  
Old 27-12-07, 19:22   #24
RobertRFG
Dacia Driver

Stage 5

RobertRFG's Avatar

Member of:
[DACIA]

apropo iam scoc plasa in sfarsit.s
RobertRFG is offline  
Old 27-12-07, 19:28   #25
lord_hades
Dacia Driver

Stage 4

lord_hades's Avatar

Member of:
[DACIA]

da ce e cu plasa aia de prins muste de pe radiator ? vopseste pe negru daca nu vrei sa renunti la ea ca asa arata si incearca sa dai jos autocolantul ala
de langa portbagaj ca da tare urat iar prelungirea la spoilerul fata ...no coment is curios cum e interiorul
Old 27-12-07, 23:11   #26
RobertRFG
Dacia Driver

Stage 5

RobertRFG's Avatar

Member of:
[DACIA]

deci plasa am dato jos citeste si u mai sus.portabajul ala nu mai il am citeste la inceputul tpoicului si nici prelungirea.
RobertRFG is offline  
Old 28-12-07, 08:25   #27
lord_hades
Dacia Driver

Stage 4

lord_hades's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by RobertRFG View Post
deci plasa am dato jos citeste si u mai sus.portabajul ala nu mai il am citeste la inceputul tpoicului si nici prelungirea.
inseamna ca esti pe drumul cel bun ... felicitari
lord_hades is offline  
Old 28-12-07, 11:50   #28
RobertRFG
Dacia Driver

Stage 5

RobertRFG's Avatar

Member of:
[DACIA]

ms oricum masina vreau sa o aduc la aspectul ei clasic adica cu barile ei originale cele de metal.in seara asta poate reusesc sa bag poze fara plasa.
RobertRFG is offline  
Old 29-12-07, 18:22   #29
daman

Stage 5

daman's Avatar

Quote:
Originally Posted by LUCI BV 89 WRC View Post
BA FRATE (DAMAN)NICI UN PASIONAT DE DACIA NU SI-O VINDE CA BAGA PREA MULTI BANI IN EA SAU STIU EU CE....ALA CARE FACE ASA NU ESTE PASIONAT TATA...TU DAK ZICI ASTA SIGUR NU AI DACIE FRATE
UN SFAT PT TINE FRATE CU DACIA NU ASCULTA DE GURILE RELE si fa-o cum crezi tu dar fa-o cu cap parerea mea bafta
am dacie si stiu cum e sa bgai bani intr-o masina fara niciun rezultat.imi plac daciile dar la cum arata masina lui cred ca o sa il usuce de bani.tu ai 19,abia ti-a luat permisul si binenteles ca te bucuri ca ai masina si oricati bani ai baga in ea tie ti se pare senzationala.asa eram si eu la 19 dar am realizat ca dupa ce reparam ceva la masina se strica altceva....asa ca nu imi spune tu mie de dacia.am citit si topicul facut de tine.si tu o sa ajungi la aceeasi parere ca si mine mai tarziu
daman is offline  
Old 29-12-07, 18:36   #30
RobertRFG
Dacia Driver

Stage 5

RobertRFG's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by daman View Post
am dacie si stiu cum e sa bgai bani intr-o masina fara niciun rezultat.imi plac daciile dar la cum arata masina lui cred ca o sa il usuce de bani.tu ai 19,abia ti-a luat permisul si binenteles ca te bucuri ca ai masina si oricati bani ai baga in ea tie ti se pare senzationala.asa eram si eu la 19 dar am realizat ca dupa ce reparam ceva la masina se strica altceva....asa ca nu imi spune tu mie de dacia.am citit si topicul facut de tine.si tu o sa ajungi la aceeasi parere ca si mine mai tarziu
bani nu ma deranjeaza sa bag in ea ca crede-ma ca pana acum ma bagat destui si ce arata rau la ea este vopseaua in rest tablaria este buna schimbata aproape toata.de vopsit am mai vopsito odata de cand sunt pozele dar tot nu a iesit bn deci mai trebuie vopsita odata.in rets masina mere bn pe partea mecanica.deci din niste simple poze nu poti ssa te exprimi ca arata asa rau sicer in adevarat nu arata rau si bani o sa bag in ea cu caru pentru ca tin la masina mea si nu ma intereseaza parerea altora care zic ca nu se merita.bafta si numai bine
RobertRFG is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -