salutare...arata bn masina....am si yo o intrebare...q ce ai facut triplele rosi si in partea de sus.....si cam cat mar costa si pe mn dak mias face ceasurile k ale tale...
ncs_balauru asta e prima versiune o sa le refacem cat mai curand si mai interesante, asta a fost prima incercare...si sunt home made, si nam incercat inca kilometrajul, poate azi o sa mergem cu o alta masina in paralel sa vedem
sau mergi constant cu 90 in oras si daca pe procesul verbal scrie 90 inseamna ca merge bine
salutare...arata bn masina....am si yo o intrebare...q ce ai facut triplele rosi si in partea de sus.....si cam cat mar costa si pe mn dak mias face ceasurile k ale tale...
sal frate caut de doua luni sa-i pun faruri angel eyes la daciuta mea spunemi de unde cum fac rost .esti din buc asta e nr meu de tel 0765198498 dami un bip ceva sa vrb sa vedem de unde iau si eu faruri ma mult
frate trecusi azi ca pisica neagra pe langa mine, dadeai sa intrii pe covasna eu din sens opus, trec te claxonez si nush cred ca ma injurasi ca mi sa rupt o supapa la motor