![]() |
Dacia 1410 MRu
Masina mea ... astept intrebari si sugestii
|
Re: Dacia 1410 MRU 150km/h
O sa pun poze in viitoru apropiat ....
|
9 Attachment(s)
Astea sunt si pozele ... astept pareri , sugestii si bineintzeles reclamatii
|
frumoasa masina pacat ca nu ai niste janti pe ea, daca poti sa o lasi mai jos ca o sa arate si mai bine
imi place culoarea |
super personalizata......da senzatzie de shelby nu stiu de ce
|
imi place vopseaua... in rest frumoasa ,laso mai jos si jante...
|
Frumoasa culoarea , laso mai jos si punei niste jante si o sa fie super !:-)
|
pfff super tare masinuta .. idem paulzzz laso mai jos si pune i nijte jante si o sa dea super .. o sa fie de senzatie .. bafta
|
Jos cu ia si o sa arate criminal no sa-ti mai recunosti masina .
|
frumoasa masina...foarte bine lucrata partea fatza in special in zona barilor din fatza...am si eu doua intrebari:
1. De ce nu ai lucrat si la aripile din spate, in zona barilor de protectzie asa cum ai lucrat si la aripile fatza? 2. cu militzia cum te descurci ???..nu se vor lua de tine ca nu ai bari...?? Oricum frumoasa masina....cat are de cand ai vopsit-o? |
arata bine dar cu ploapele alea..... da mai bine fara ele :)
|
imi place masina ta...e chiar reusita cu mici observatii...
da jos scrisul cu tuning de pe parbriz...stie lumea.. capacele crom..nu merg deloc cu stilul pe care l`ai adoptat tu..in cel mai rau caz , intoarce jantele. si pleoapele jos... + culoare super.. masina are linie |
masina e super!
dar totusi e o mica problema la aripile dp fatza, sunt de model cu ochelarii iesiti in afara, adik cu coltzu drept de jos. in rest masina e f frumoasa, bv!!! |
frumoasa si asa cum au mai zis si restu,niste jante sau makr astea pe kre le ai doar sa le intorci si sa le vopsesti probabil alb ar da bine,putin mai coborata si cred k proiectoarele alea mici sa le dai jos.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning