Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [BMW] [VW]
Re: B 84 Nsl & B 18 Fgw.....
dragutze , imi place cea rosie
ps. est in club NSL . nu prea te-am vazut pe la intalniri ? A..si poti sa dai jos adresa clubului , nu mai este aia bafta
Astea sunt masinile mele .... NSL fabricata 2003 iar FGW fabricata 1973... dati cu parerea..
Marfa NSL-ul si stii ce imi place cel mai mult k oamenii nu au uitat de DACII si in special U k esti un om care se mandreste q chestia asta ......vreau si eu sa achizitionez o dacie Berlina dupa 2001 si sa o aranjez un pic.....dar deocamdata stau q break meu din '99 stock.......oricum felicitari
si un break din '99 are potential daca nu arata caroseria prea rau... si parerea mea este ca o dacie carburatie este mult mai simpla si mai usor de reparat decat una pe injectie si chiar daca vrei sa achizitionezi una pe injectie cauta sa o cumperi de la un cunoscut ...
si un break din '99 are potential daca nu arata caroseria prea rau... si parerea mea este ca o dacie carburatie este mult mai simpla si mai usor de reparat decat una pe injectie si chiar daca vrei sa achizitionezi una pe injectie cauta sa o cumperi de la un cunoscut ...
ms mult de tot ........ptr sfat/////dar crezi ca din asta a mea poate iesi ceva k lumea.....nu e pe injectie sa stii .....dar nu prea ma intereseaza motorul poate un filtru sport si o toba sport cu final carbon in rest niste bari o grila geamuri ionizate......SOUND BEST>>>..in rest cam atat.....crezi ca ar iesi ceva....PS :masina e luata de noua de batranu' nu a luat 100km/h de doua ori si in plus nu are nici cea mai mica urma de rugina ptr ca a bagat mereu ulei mai peste tot are toate piesele originale motor si tot dar nu a scimbat mai nik la ea tot ce e sub capota e k din fabrika.....ce zici ma bag la un tuning sau o dau si iau una dupa 2000....bft ms..