Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Reply

Thread Tools
Old 01-09-07, 11:44   #61
cristache03

Stage 3

Default Re: Ms-87-baz

sunt gata.... ...dar in visele omului
cristache03 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-07, 11:28   #62
Ghimpe200

Stage 5

Ghimpe200's Avatar

A trecut tati o saptamana!!!!!Ar trebui sa fie pe masina si uzate chiar acuma!!!!Ce zici vede si ochiul nostru ceva frumos????
Ghimpe200 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-07, 12:01   #63
fanatick

Stage 3

fanatick's Avatar

Member of:
[VW]

hai cu pozeleeeeeeee vrem ji noi.......... ce culoare?o sa fie
fanatick is offline   Reply With Quote
Old 16-10-07, 19:47   #64
claudiu lucian
Ford Driver

Stage 5

claudiu lucian's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[Street Zone]

indrazneata idee! si va felicit pt curajul p care il aveti, sa va apucati d asa ceva la o dacie! dak tot faci asta...vezi ce faci cu structura de rezistenta a caroseriei. am vazut dacii care au fost ridicate pe cric si nu li se mai inchidea usa)

succes in continuare si...tine forumul la curent )
claudiu lucian is offline   Reply With Quote
Old 18-10-07, 11:59   #65
fanatick

Stage 3

fanatick's Avatar

Member of:
[VW]

hai mestere pune si tu pozele alea.........ca nu mai avem rabdare
fanatick is offline   Reply With Quote
Old 19-10-07, 23:33   #66
nickylauda

Stage 1

nickylauda's Avatar

Felicitari
nickylauda is offline   Reply With Quote
Old 20-10-07, 12:58   #67
cristache03

Stage 3

o sa se deschida usile alea cand m-oi ridica eu la cer...
cristache03 is offline   Reply With Quote
Old 20-10-07, 13:21   #68
Ghimpe200

Stage 5

Ghimpe200's Avatar

Quote:
Originally Posted by cristache03 View Post
o sa se deschida usile alea cand m-oi ridica eu la cer...
zi-le loredana
Ghimpe200 is offline   Reply With Quote
Old 23-10-07, 23:00   #69
Medox

Stage 5

Medox's Avatar

LSD nu seamana nici pe departe cu ce a facut BAZ in poza. ideea e faina dar nu e LSD
Medox is offline   Reply With Quote
Old 24-10-07, 03:28   #70
Ghimpe200

Stage 5

Ghimpe200's Avatar

Quote:
Originally Posted by Medox View Post
LSD nu seamana nici pe departe cu ce a facut BAZ in poza. ideea e faina dar nu e LSD
Oricum nu cred k le-a facut,sau dak le-a facut se simte ashea de bine cu ele k a si uitat de noi cei de pe forum care asteptam reteta succesului....
Old 03-12-07, 12:21   #71
optimel

Stage 2

Credeti sau nu, masina mea e inca in service! Asa ceva nu s-a mai pomenit de cand lumea! Am vorbit cu avocati in disperata tentativa de a-mi scoate masina de acolo, si cu prea putin succes... Mi-a expirat ITP-ul si asigurarea de cand e acolo. In total am 26 de saptamani de cand am dus masina la S.C. "Culmea Nesimtirii" S.R.L. Daca aveti ceva idei cum sa imi recuperez masina... in afara de idei gen Rambo... incep sa ma obisnuiesc cu faptul ca nu mai am masina, ma amagesc ca mi-a fost furata, ca am fost inselat si toata lumea ma bate pe umar si imi spune ca o sa fie bine... Imi pare rau ca nu am mai dat pe aici, dar nu am avut cu ce... Mi-e si rusine ca am patit ce am patit si ca am venit cu ideile si pozele acestea prematur... imi pare rau ca v-am facut sange rau si ca va pun la incercare rabdarea la toti. Tot ce pot sa spun e ca nu ma las si ca aceasta intamplare ma face sa merg mai departe si mai hotarat. Mi-am schimbat locul de munca si veniturile sunt ceva mai mari dar timpul liber e ceva mai putin, oricum, indata ce am masina in proprietate faptica o sa ma apuc de lucru!
Toata lumea ma intreaba ce culoare ii dau... deocamdata masina arata in mare parte stoc, si dupa modificarea usilor tot asa o sa para cand e cu usile inchise. Culoarea este Crem 427, pentru ca mai am o gramada mare de lucru la tablarie si o sa ii schimb culoarea doar dupa ce termin! O sa ma gandesc la culoare doar dupa ce termin cu tabla. Deci, ramane stoc deocamdata!
optimel is offline   Reply With Quote
Old 03-12-07, 18:59   #72
Cypy...
VW Driver

Stage 5

Cypy...'s Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[Competitor CNCA]

Las k nu e dracu asa de negru de cum pare.Macar te lasa sa o vezi masina ,inceraca si alte posibilitati de ati recuceri masina dar ar trebui sati dea dreptul sa o iei napoie.Las ca o sa revina ia la tine
Cypy... is offline   Reply With Quote
Old 20-12-07, 13:49   #73
Shhoby_BR

Stock

care suntetio de prin braila .......nu stiti care are nr de inmatriculare BR 90 GAB .......VREAU SA IL CUMPAR
Shhoby_BR is offline   Reply With Quote
Old 07-01-08, 07:48   #74
optimel

Stage 2

Salutare popor si la multi ani! Am vesti bune, vesti proaste si nevoie de o solutie:
Vesti bune: Mi-am scos vehiculul din service dupa 6 luni si 2 saptamani.
Vesti proaste: Trebuie sa imi duc masina la service, fiincă motorul este mai mult pe post de clanxon, suna ca un diesel, nu am compresie, frane si directia imi trage tare dreapta, si astea sunt doar cateva chestii!
Nevoie de solutie: Puntea spate mi-e putin deplasata/decentrata inspre partea stanga si parca e prea in spate, si nu cred ca schimbarea bucselor din brat va face mare diferenta (in special deplasarea inspre stanga)... Ce e de facut, pentru ca la cum e acum nu o sa-i pot lasa garda la sol.
optimel is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -