Vorba multa , saracia omului !
Am povestit tatalui meu astazi dimineata ce am avut de gand sa fac cu masina. faptul ca, ma apuc singur de ea .. la care el mi-a raspuns in felul urmator ... :'(
- Alex , daca tii asa mult la dacia asta .. vad ca, nu te poti desparti de ea.. cunosc un fost tinichigiu .. ( pensionar la momentul de fata ). la care merita sa incerci .. ii arati cum sta treaba il intrebi daca este curios si daca are timp.
Zis si facut ! Am vorbit cu Florin. Nu l-am cunoscut pana atunci . dar din cate pare este un om de milioane, cumsecade, respectos. l-am adus sa vada masina si intre timp ce imi explica . aici trebuie taiat si pus nou , aici trebuie carpit . dat cu grund .etc. in timp ce imi spunea treburile astea si se uita la mine . avea un zambet de milioane . a vazut ca, pun suflet pentru masinile astea si ca, imi plac. Asa ca, de miercuri o sa incepem treaba ! Trebuie sa mai cumpar praguri , contra - aripi noi . dar intre timp montam podul pedalier. pe care mi la facut cadou !!! Tampitul de mine ce'l ce l-am avut l-am vandut .. deoarece am fost foarte demoralizat cu proiectul asta. multe persoane m-au descurajat .. nimeni nu ma incurajat .. dar gata cu vorbele . uitati poze proastepe si de miercuri ne apucam de treaba !
[ masina a fost a unchiului meu. si se pare ca, cu bune cu rele. am pus suflet pe masina asta si nu vreau sa ma opresc pana nu vad zambetul pe fata unchiului meu cand are sa o vada ] !!!!!!!