Vand prima mea uibire C B M-UL an stiti deja 1997 si forte bine ingrijita decurannd loat linie audio Sony cu mp3 wma modelul casetofonului cdx-gt212 pm pentru mai multe detali sau numarul de telefon 0742451958
de ce ai schimbat toata tabla???asa tare o luase rugina???in poze nu prea parea,cu banii dati pe tabla mana de lucru,vopsit iti faceai cv frumos la ea,si cu rugina schimbai ce nu mai era bun,si carpeai ce mai mergea.capot fara-spate nu avea de ce sa fie ruginite...si nu iti mai pune inchuietoarea aia la porbagaj(antifurtul ala)............
nu sunt adeptul la petice si la aparatul de sudura rugina no luase chiar ff rau dar totusi dupa 10 ani vopsea originala isi arata fata eu am vrut si vreau sa iasa cv frumos si de durata si cred ca va iesi momentul adev va fi in cateva zice vom vedea daca a meritat toata munca si bani depusi in ea...
si daca tot esti in stadiul acesta , nu bagi badboy pe ea ?? sa nu mai zic de pasaje . parerea mea este ca ar arata mult mai bine cu ele !
bafta si spor !
e cumva serviceul din baicului ? de la bariera ?
numai bine
asa este este cel de la bariera multi de la mine din cartier au facut masinile la ei si au iesit super cat de bad boy mi sa spus ca nu prea este indicat la i.t.p. si ca o ia rugina
asa este este cel de la bariera multi de la mine din cartier au facut masinile la ei si au iesit super cat de bad boy mi sa spus ca nu prea este indicat la i.t.p. si ca o ia rugina
aia era parerea mea , acum tu o faci cum iti place .
semnalele leam luat de la un magazin de piese auto leam vazut in vitrina si miam luat 2 seturi ca nu sunt scumpe daca nu ma insel cam 50 de mii am dat eu acum cateva luni pe o bucata........poti sa incerci in vitan si poate daca ai norok gasesti