Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Reply

Thread Tools
Old 06-03-07, 21:58   #1
EnjoY

Stage 1

EnjoY's Avatar

Exclamation Tm 99 Pin

Sunt nou pe acest forum!Si am citit aproape toate posturile de la B 69 TAU, un om cu vointza bravo!!
Sunt fan Dacia si vreau sa arat lumii k se poate face ceva frumos chiar dak multi cred k nu merita sa bagi banii intr'o dacie!
Eu am ideei, am "forta de munca" eu si tatamiu' am cam tot ce imi trebuie numai k as dori sa ma consult si cu voi in acest domeniu sa impartasim ideei sfaturi etc....
In primul rand va rog, dak exista, vre'un simulator, vre'un program ceva cu care as putea sa vad prima oara cum ar arata proiectul inainte de a ma apuca de el...adica sa pun o poza cu masina si sa ii pun spoilere eloron etc...v'as fi recunoscator.
In al 2'lea rand multe din ideeile mele nu pot iesi pe strada legal k sunt putin duse la extrem pt o masina de strada dar sper k sunt metode de a le omologa...sper...
Mai vorbim dupa ce se mai aduna lume p aci...promit k nu veti fi dezamagiti de ideeile mele...

Numai respect!!!
EnjoY is offline   Reply With Quote
Old 06-03-07, 22:01   #2
vlad_VSV

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Fiat]
[2 Roti]
Default Re: Tm 99 Pin

pt inceput....poti sa pui cateva poze cu "furia ta" asa de incalzire.....si in legatura cu programu exista.... totul este posibil...te pot ajuta daca vrei....bafta multa
Old 06-03-07, 22:05   #3
alex_ggk

Stage 5

din cate am inteles tu o sa incepi un proiect si noi sa te ajutam cu pareri si sfaturi despre masina ta ? pune 1-2-3-4-5 poze cu masina ta si o sa ai la pareri si sugestii o gramada ....sa auzim de bine
alex_ggk is offline   Reply With Quote
Old 06-03-07, 22:06   #4
EnjoY

Stage 1

EnjoY's Avatar

Poi pt inceput am o furie crem pe nume Mariana =)) dar nu pe asta vreau sa o tunez ci urmeaza sa imi cumpar ceva in viitorul apropiat!
Vlad imi poti spune despre ce prog e vb si de unde as putea sa il iau...
Old 06-03-07, 22:11   #5
vlad_VSV

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Fiat]
[2 Roti]

ai pm..................
vlad_VSV is offline   Reply With Quote
Old 06-03-07, 22:21   #6
alex_ggk

Stage 5

daca vrei mai mult performante decat confort iti recomand un golf 3 sau un renault 5 ( versiunea 1.4 turbo 850 kg 120 cp ) ....mai spune-ne despre proiect cam ce ai vrea
Old 06-03-07, 22:35   #7
EnjoY

Stage 1

EnjoY's Avatar

Poi in primul rand vreau o coaja de dacie 1310 de prin 88 nu conteaza cat e de ruginita numa sa nu fi fost lovita si sa fie ieftina shi nu trebuie sa mearga motoru bine ci doar sa ajung cu ea pana acasa...
Apoi o dezmembrez toata aproape ii astup gaurile dak are....apoi tunning...
Usile din fata sa se deschida pe partea laterala a parbrizului iar cele din spate invers decat normal...apoi o priza mica de aer pe "plafon" deasupra parbrizului...4 prezoane pe fata si pe spate nijte jentzi decupate sa se bada discu shi tamburu...capota sa mascheze farurile duble ceva in genul lui B 69 TAU....va fu ceva de underground 2....
Poate spuneti ca exagerez poate asa e dar asta e dorinta mea sa fac ce altii nu au facut inca si anume sa tuneze o dacie "k in filme"

Sper sa nu ma credeti nebun dar aja sunt yo un visator...=))
Old 07-03-07, 00:33   #8
alex_ggk

Stage 5

din cate vad ai imaginatie.....vezi sa nu faci greseala sa combini underground 2 cu realitatea.......nu ne-ai spus dispui de ceva bani sau cand ai bani ii mai cumperi ceva....incearca sa faci stil gordini e si simplu si frumos......bafta si sa vii cu poze
Old 07-03-07, 11:28   #9
HR-04-TLL

Stage 2

HR-04-TLL's Avatar

Pune si tu cateva poze ca sa vedem despre ce ar fi vorba si dupa aia ......vedem ce poate iesi
HR-04-TLL is offline   Reply With Quote
Old 07-03-07, 12:58   #10
EnjoY

Stage 1

EnjoY's Avatar

Dupa cum am spus mai sus...inca nu am dacia ce va fi tunata...sunt in cautate de una de care nu mie mila sa o tai shi sa o "rup" k s'o fac cum vreau...
Acu is a 12-a si urmeaza BAC'u si stiti cum e cu parintii astia...probabil la vara ma voi apuca de acest proiect dar intai as dori sa discut ideeile mele cu voi sa ne consultam si sa vedem cum le punem in practica...

Daca stiti vreo Dacie din '88 pe la 200 de euro...nu e neaparat sa aiba motor k am unul, si cutiea de viteze, de la o dacie din '77 numai sa fie de prin jud timis cat mai aroape de tm...

Voi pune niste poze cu mashina care o am modificata in fotoshop dak reusesc sa o fac cum vreau
Old 07-03-07, 13:10   #11
Outta Control

Stage 5

Outta Control's Avatar

Asteptam, da mai intai ai grija cu bacu, distractia dupa aia
Outta Control is offline   Reply With Quote
Old 07-03-07, 17:57   #12
Ionutz maniacu

Stage 4

Altu care delireaza,sper ca ma insel dar in ultimul timp au aparut cam multi.
Ionutz maniacu is offline   Reply With Quote
Old 07-03-07, 18:56   #13
cata_tm

Stage 5

cata_tm's Avatar

Member of:
[DACIA]

am io o dacie, din 77, caroserie cu 2-3 puncte de rugina...

ti-o dau ieftin, ca si io tot pt un proiect am luat-o si m-am lasat...

totusi, mi se pare ca esti un pic plecat de acasa... ideile tale le avem in general pe la 15- 16 ani (majoritatea)... tu vad ca ai ramas tot acolo..

Last edited by cata_tm; 07-03-07 at 19:00.
cata_tm is offline   Reply With Quote
Old 07-03-07, 20:03   #14
giubau_v8

Stage 5

giubau_v8's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[MACS]

ce zic eu e ca trebuia sa astepti sa achizitionezi masina ....dupa ce aveai masina si vroiai idei o postai la baietii care fac virtual tuning si alegeai tu ceva de acolo....idei multe gasesti deja pe forumu asta....foarte multe
giubau_v8 is offline   Reply With Quote
Old 07-03-07, 20:10   #15
EnjoY

Stage 1

EnjoY's Avatar

Dah...stiu dar eu idei am numai k nush care sunt legale :P
De ex dak cumva reusesc sa imi fac usile cum vreau crezi k mi le omologheaza?eu nu cred...
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -