Salutare baieti!
Sunt mai nou pe forum,dar am citit destul de multe topicuri,unele f interesante,cu masini dragute,si m-am hotarat sa postez si eu masina mea,o Dacia Break 1300 din 1979 de care sunt pasionat,si in acest fel sa pot schimba mai multe pareri cu voi.
Pot sa spun ca aceasta masina m-a cucerit inca de cand m-am nascut. A fost prima masina de familie.,nu stiu,avea ceva aparte.Faptul ca era galben ma face sa ma indragostesc si mai tare...era culoarea mea preferata din copilarie.Bunicul meu in 1979 a cumparat-o de nou.Prin 1995 masina a suferit un accident.Dar bunicul meu la reparat ca ii era drag masina .Vorba aia nu iti da nevasta la altu ca ti-o fute.Asa a facut el si i-a parut rau.Masina in stadiu actul sta in garaj de prin luna octombrie ca mi sa intamplat sa mi se duca ambreaju.si cred ca si priza de putere inca nu sunt sigur.Piesele sunt cumparate dupa sarbatorii urmeaza sa fie din nou pe strazi.Dupa aia ar trebuii sa ii dau un antifon terason ca cel care e pe masina deja e cam veche din 2001.Masina are in jur de 36.400 cu set motor borgo de cand a fost resegmentat.Planuriile vor fii pe termen lung.Astept parerea tuturor.!Cu bune cu rele.!