Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [FORD] [Echipa de sprijin]
Solenza mea
Am o solenza din decembrie 2003 scala full potions practic si nu stiu ce sa fac dak sa o vand cu 5000euro negociabil sau sa ma apuc de ea sa ii fac tuning. Voi ce ziceti astept parerile voastre
,,full potions ziceai nuh''????? esti sigur k ai permis????? esti sigur k asta`i mashina tah???? da cu c4 ce s`a intamplat? ) nu mai minti lumea bah....suntem satui
Re: Solenza mea
Prietene tu ai citit ce scrie acolo tot anuntu??? K vreau sa o vand sa imi cumpar c4???? dar dak o vand si iau ala nu mai am bani de tuning asta e ideea dasta am postat asta.
Re: Solenza mea
Vreau sa imi iau c4 da dak l-am luat am ramas fara bani de tuning (asta e problema. Iar pe ea nu vreau sa fac o MARE TIGANIE cu praguri si spoilere la o suta de mii. As vrea sa stiu dak exista vreun kit complet pt ea da nu cred
ma fratilor parerea mea e ca solenza e buna ca masina si tot ce vrei , si parerea mea este ca decat un c4 stok mai bine solenza tunata,daca ati vazut poze cu solenza tunata da ceatza la c4.
ia uitativa aici ce masinute superbehttp://romaniainedit.3xforum.ro/post/18193/1/Solenza_tuning/
Nu cred ca cineva intreg la minte ar putea refuza un C4 care STOCK arata mai bine decat orice Solenza "tunata", ca sa nu mai zic de diferenta de calitate intre cele doua masini.
Merita sa o pstrezi si sa o imbunatatesti.
Solenza e cea mai reusita Dacia. Mie mi se pare mai buna decat Loganul sau SuperNova cu tot cu motorul ei Clio.
aceiasi dilema o am si eu cu loganul, nush daca sa ma mai apuc de tuning sau nu, pt ca in 2 ani cu investiti treptate il fac frumos insa in 2 ani de zile s-ar putea (defapt aproape sigur) sa-mi cumpar o masina mai scumpa si nu vreau sa bag bani in logan ca sa-l fac pe unu fericit
__________________ ... fara bling bling .. fara pepsi cola pe parbriz