Frumoasa masina, insa incearca sa scapi de protapu ala din spate si daca se poate si de capota portbagaj, ori ii cpui cu eleron de cauciuc ori de 1300. Spor in continuare!
Dacia canada.
imi pare rau sa te dezamagesc dar alea de canada aveau rezervorul intre amortizoarele spate si busonul pe lateral datorita legislatiei de acolo... ca e de export e alta treaba dar in nici un caz de canada cum zici tu
intradevar a mea e 1310 a ta 1300 dar cum eu i-am schimbat botul cu modelul de 1300 facelift sa zicem ca seamana
Salut Old_boy mestere lasa mei rezervorul, masca grila nu ai yu asa ceva in anul ala aerisiri mici laterale ,si mai multe asa ca e canada!!! bari nici nu visai la nichel asa ca ----- sofabexuri nici nu erai nascut!!!
Salut Old_boy mestere lasa mei rezervorul, masca grila nu ai yu asa ceva in anul ala aerisiri mici laterale ,si mai multe asa ca e canada!!! bari nici nu visai la nichel asa ca ----- sofabexuri nici nu erai nascut!!!
daca tot te-ai apucat de facelift pune si oglinzi Cipa si e ok seamana!! Yzzy Boy.