Pun si eu citeva poze cu verzitura mea, o am din 2007 si sunt destul de multumit de ea, ca modificari ar fi arcuri H&R, jante aliaj, praguri Zender, urmeaza bara de fata si cea de spata putin modificate...sper sa va placa...
Frumos loganul, dar as avea o rugaminte la tine. Cand te apuci de modificat barile as vrea sa imi vinzi mie buza din fata(sau chiar dona ) ) .Macar sa imi zici de pe ce masina sau daca e ceva custom.
Da lau, am cautat imagini pe google si ai avut dreptate, chiar imi parea cunoscuta,mersi.Acum ca am aflat de la ce masina provine parca sunt un pic mai trist, ca alea is rare , dar totusi trag sperante ca vrea sa scape evali de a lui
Da lau, am cautat imagini pe google si ai avut dreptate, chiar imi parea cunoscuta,mersi.Acum ca am aflat de la ce masina provine parca sunt un pic mai trist, ca alea is rare , dar totusi trag sperante ca vrea sa scape evali de a lui
sunt incredibil de rare, nu o gasesti oriunde, doar la toate magazine de piese auto unde e 100 de lei
Buba cind vrei sa le iei ti le dau cu mare placere eu mi-am luat inca un set asa ca e ok, multumesc de aprecieri baieti., SDP noi vorbim la iantalniri...
mai revin si eu cu citeva poze cu citeva mici modificari aduse la masina, sa vopsit aripa dreapta spate, si bara de fata, mai urmeaza capota de spate...