O sa ma apuc da nu curand,vine iarna si e frig ca n-am garaj inauntru si e nasol,daca intzelegi.In primul rand trebuie vopsita ca domnul sofer care o mai baraie a facut o parcare nteligenta cu ea intr-un stalp si a cam indoit usa de pe dreapta fata si ca si cum nu ar fi fost de ajuns a proptit-o si cu fatza in fantana,cred ca se obserava!!!Plus toata rugina si chitul care inca n-am reusit sa-l vopsesc!!
Acum de curand am crapat un cauciuc ca am vrut sa o intorc cu frana de mana si am lovit un bolovan (pe masa de bolovan).Asta ca sa stie lumea daca e drum de tzara sa nu intoarceti masina cu frana de mana ca nu stii niciodata ce gasesti sub praf!!!
inca mai merge batrana a prins 100 acum cateva luni pana a zburat un plumb de la o roata si ne-am speriat am crezut ca se face praf ca ala a tot lovit pe dedesupt dupa ce sa desprins,tare faza trebuia sa fii de fatza!!Pe moment ne era frica sa mai mergem cu ea!!
asta e pt giubau v8 merci de primire!Vad ca esti din BZ si eu la fel poate ne vedem pe acolo ca si eu ma trag tot de pe meleagurile alea si daca ne vedem dam o tura si imi prezinti si mie pe acolo baietii rai de prin bz.Bafta daca imi zici nr si ce masina ai e foarte sigur sa te stiu!!!