am avut si eu o timonerie prin masina dar a trebuit sa o mut dedesupt ca nu am vrut sa stric bunatate de consola si asta a fost motivul pt care am mutato jos si ca avantaj se comporta ca un sshort shifter si este ok am pus rulment pt a reduce jocul la maneta de schimbator
mastic pensulabil pe la suduri ceva grund grii si apoi insonorizat da cv strain .Masina fiind old school ce volan sa ii pun tuiiiing volanul este in ton cu masina
am mai achizitionat si aproape o jumate de masina pt piese de la remat tot interioru usile fusta spate capota fata spate de pe o dacie din 75 la care am fost mirat sa vad ca era impecabila si avea culoarea originala am vrut sa o cumpar dar nu sa putut asa ca am luat tot ce am crezut k este nevoie
Member of: [VW] [DACIA] [DAEWOO] [RENAULT] [Old School Cars] [Dacia Rally Team]
Re: Bn 71 wrc
bine ba batraneeeeeee ai pus-o pe saraca matusa sa curete plafoniera?pai e frumos ?in sfarsit chederele mult asteptate si miciile detalii super felicitari
mersi luciane incerc sa o fac sa arate spre exterior cat mai mult cu anu ei de fabricatie noroc cu operatiunea rabla ca am mai pus mana pe niste treburi care imi lipseau
De lucrat tre lucrez cu doamna ca doar adeaia sa maritat si acolo in poze urma sa montez luneta si bineinteles cu ajutorul doamnei .