12-02-13, 11:11
|
|
Stage 4
|
Re: dacioara mea db-01-vek
Quote:
Originally Posted by Alexservek
Vor aparea niste jante de aliaj,o instalatie de Ac cateva modificari la motor si la interior si lucru la aspect docamdata atat pot spune :P restul e CAn CAn
|
Spor la treaba .. sa vedem VEK-ul din ce in ce mai frumoasa
|
|
|
12-02-13, 11:12
|
|
Stage 4
|
Mersi am planuri mari cu ea:P
|
|
|
12-02-13, 12:37
|
|
Stage 2
|
Quote:
Mersi am planuri mari cu ea:P
|
Asteptam sa vedem ce iese colegule ! Te salut de la Curtea De Arges
|
|
|
14-02-13, 00:22
|
|
Stage 4
|
TE salut sh eu de la Targoviste:P ,astazi am achizitionat 2 boxe am decis sa ma ocup in primul rand de sonorizare:P
|
|
|
14-02-13, 00:32
|
|
Stage 4
|
Quote:
TE salut sh eu de la Targoviste:P ,astazi am achizitionat 2 boxe am decis sa ma ocup in primul rand de sonorizare:P
|
Nu stai deloc,vrei sa mi-o iei inainte tu hotulee ,spor cu masina,respect pt munca depusa
Vrem sa vedem niste jante de aliaj ceva
|
|
|
14-02-13, 00:35
|
|
Stage 4
|
Ms MS ,vad ca nici tu nu stai degeaba :P ,jantele vor veni si ele docamdata nu e musai achizitionarea lor ma ocup de alte chichite de efect vor venii si ele dar vreau ceva mai deosebit ,mai astept si vedem ce iese Bafta!
|
|
|
14-02-13, 12:33
|
|
Stage 5
|
Quote:
Ms MS ,vad ca nici tu nu stai degeaba :P ,jantele vor veni si ele docamdata nu e musai achizitionarea lor ma ocup de alte chichite de efect vor venii si ele dar vreau ceva mai deosebit ,mai astept si vedem ce iese Bafta!
|
De ce nu ai luat baxe de 400-500W,astea de 150W nu prea sunt bune,am eu pe fata si la volum 20 si bass 9 incepe sa gajaie(Trosneasca),zici ca acum ii sare membrana,precizez boxele sunt noi.
Delta 1310 8v 1988
|
|
|
14-02-13, 21:11
|
|
Stage 4
|
Depinde ce player ai dac scoate mai mult ca boxa dasta iti face asa eu am 4X45 si boxa mai mare si nu o sa gajaie astae au inalte medii si bass
|
|
|
14-02-13, 22:17
|
|
Stage 5
|
Draga Alex,mi-ai starnit interesul cu topicul tau,dar........balon de sapun,9 pagini de "socializare" si laude de la "contigentul" tau ( 18-21 ani ),nu ca tineretea ar fi un "handicap",dar da-mi voie la cateva remarci ce nu se vor rautacioase .De cand ai postat Daciuta ta ,numai spalat si "intalniri" a vazut,vrei sa mai cumperi o 1300,ptr reconditionat ( cred ca glumesti,din 05-2011,pana in prezent la cea pe care o ai nu am vazut nimic"in plus".Daca tot iti plac "musamalele" ca huse.de ce nu te-ai dus la un tapiter sa le"aranjeze" un pic,sa stea "tambal"?,nu te deranjeaza cutele alea cand te asezi? Ai trapa,la ce-ti mai foloseste ventilatorul?Am observat ca acum o dai pe "muzica",foarte bine,dar fa in asa fel sa nu se mai vada toate firele alea,si alimentatorul din bricheta ( ca da urat,si te incomodeaza cand trebuie sa-i faci mandrei respiratie "gura la gura" )trage firul ala pe sub bord,prin stalp si-l scoti in ornamentul oglinzii retrovizoare. Bordul,cu cat silicon are pe el,nu te deranjeaza la condus cand este soare ?.Nu fi suparat ca daca toti te-al lauda,ti se urca la cap,nu? . Oricum este si ceva bun in toata tarasenia,la varsta ta,ai avut ambitia sa te ti de un lucru,care pana una alta este constructiv ( decat sa bati barurile si sa tragi pe nas,cum foarte multi,tineri o fac din inconstienta sau teribilism ).Deci sfatul meu este sa-ti faci planuri pe termen scurt si mediu,realizabile ( jantele pe care le-ai pozat ca ti le doresti,cred ca te-ai informat ,din cate cifre este pretul , nu in lei,ci euro!! )
Bafta si curaj ! Felicitari pentru faptul ca o ti "curata"
PS rogu-te nu mai folosi limbajul de Mess. ( este regula de postare pe Forum )
Stima.
|
|
|
15-02-13, 11:54
|
|
Stage 4
|
Mersi ca ti-ai spus opinia.Prietene masina asta are aproape 20 de ani si vopseaua ei este originala ,ca sa ma apuc acum sa o modific sa ii fac flanse etc trebuie vopsea si nuanta ei trebuie facuta pe calculator si este destul de costisitor,asta ca prima faza si am preferat sa investesc in altceva,iar in plus de asta vreau sa o tin cat mai e vopseaua ok in starea care e.Legat de varsta mea ,nu cred ca are vreo lagatura cu discutia,pana acum am bagat bani in ea in destule chestii pe care le-am spus anterior ,unele de efect altele mecanic.Eu sunt de parere ca o masina trebuie sa mearga brici inainte de a te apuca sa o modifici.Jantele (BBS) de care am spus stiu cat costa in jur de 900 de Euro un set este mult din cauza asta am si renuntat sa caut mecanica in 4 prezoane.Am sa caut niste jante de aliaj in 3 prezoane gen mofelil Dacia 2000 Turbo.Eu tot ce fac la masina fac cu bun gust.Din cauza celor spuse mai sus am tot spus ca modifcarile vor venii pt ca atunci cand va venii vremea sa o vopsesc atunci ma apuc propiu zis de treaba.inca ceva Husele in prezent sunt aliniate fara cute,iar ventilatorul este pus ca sa imi usuce fata vara pt ca e culoarea masinii inchisa si chiar si cu trapa tot caldura este din cauza asta voi cauta un sistem de ac la dezmembrari.Nu vreau sa o ard gen o fac o dreg si nimic,dupa cum se observa ma ocup de ea.Legat de fire mai am de lucrat la ea,geamuri electrice etc.
Un sfat nu va mai luati de posesorii de dacii la inceput de drum.
Respect!!
|
|
|
15-02-13, 14:52
|
|
Stage 5
|
Quote:
Mersi ca ti-ai spus opinia.Prietene masina asta are aproape 20 de ani si vopseaua ei este originala ,ca sa ma apuc acum sa o modific sa ii fac flanse etc trebuie vopsea si nuanta ei trebuie facuta pe calculator si este destul de costisitor,asta ca prima faza si am preferat sa investesc in altceva,iar in plus de asta vreau sa o tin cat mai e vopseaua ok in starea care e.Legat de varsta mea ,nu cred ca are vreo lagatura cu discutia,pana acum am bagat bani in ea in destule chestii pe care le-am spus anterior ,unele de efect altele mecanic.Eu sunt de parere ca o masina trebuie sa mearga brici inainte de a te apuca sa o modifici.Jantele (BBS) de care am spus stiu cat costa in jur de 900 de Euro un set este mult din cauza asta am si renuntat sa caut mecanica in 4 prezoane.Am sa caut niste jante de aliaj in 3 prezoane gen mofelil Dacia 2000 Turbo.Eu tot ce fac la masina fac cu bun gust.Din cauza celor spuse mai sus am tot spus ca modifcarile vor venii pt ca atunci cand va venii vremea sa o vopsesc atunci ma apuc propiu zis de treaba.inca ceva Husele in prezent sunt aliniate fara cute,iar ventilatorul este pus ca sa imi usuce fata vara pt ca e culoarea masinii inchisa si chiar si cu trapa tot caldura este din cauza asta voi cauta un sistem de ac la dezmembrari.Nu vreau sa o ard gen o fac o dreg si nimic,dupa cum se observa ma ocup de ea.Legat de fire mai am de lucrat la ea,geamuri electrice etc.
Un sfat nu va mai luati de posesorii de dacii la inceput de drum.
Respect!!
|
Ok Alex,am vazut si apreciat ca masina arata "intretinut", scopul meu a fost acela nu te jigni,numai ca trebuie sa se si vada ceva "semnificativ" facut la ea,nu numai vorbe, ( facusem mentiune ca trecuse "ceva" timp de la prezentare,pana in prezent ) si pentru ca nimeni nu a intrat cu "bocancii" in viata ta privata,tu ai ales ( ca de altfel noi toti forum-istii ) sa-ti prezinti masina si asta e !.atunci fiecare isi da cu parerea,mai mult sau mai putin avizat,nu am facut remarcile ca sa "ma iau de tine",dar gandeste logic,daca nu exista contradictie, totul este in consens,nu ar mai exista progres.Uita-te la topicul meu,si ai sa vezi, la fel multe pareri ro si contra,ce am facut?,am stat stramb si am judecat drept: mi-am scos ventilatorul de pe bord,am renuntat la "dulapiorul" din portbagaj,am dat jos bandourile,am capitonat interiorul portbagajului,in mocheta,asta am facut,nu m-am suparat de "opiniile rautacioase" ale colegilor.E adevarat ca nu se discuta gusturile,dar aceia ce nu-si doresc SCHIMBARE,nu inteleg, de ce mai cer pareri,ca tot nu vor tine cont de ele.
Inca odata multa bafta si bani ,sa-ti poti realiza visurile si sa-ti duci proiectul la bun sfarsit.
P.S. vezi ca AC-ul implica multa bataie de cap,si mai ales bani ( ai multe de facut la strung ) lucrez la asa ceva de 2 ani si nu-mi place ce a iesit,ca nu am bord CN3-4
Stima
Last edited by CT-96-GML; 15-02-13 at 15:01.
|
|
|
15-02-13, 20:57
|
|
Stage 4
|
Nu am luato cu suparare :P mersi lafel
BAfta!!
|
|
|
16-02-13, 11:23
|
|
Stage 1
|
imi place dacia ta curata bine intretinuta , niste prelungiri la bara de pe fata si cea de pe spate i-ar sta bine ...
|
|
|
17-02-13, 00:32
|
|
Stage 4
|
Mersi frumos ! Da m-am gandit la treaba asta dar nu am avut resurse pana akum :P
|
|
|
26-03-13, 22:36
|
|
Stage 4
|
Achizitie noua ..pun sh eu o poza 2 sa nu moara topicul
|
|