Re: Dacia Logan (B 92 RGO) Filipineza
in primul an eu nu am aplicat nici un fel de polish , si daca folosesc o data de doua ori pe an il aplic manual nu cu aparat , eu o spal in felul urmator : apa pentru indepartare murdariei , spuma activa neutra , apoi din nou apa pentru indepartare ( polish odata - de doua ori pe an ) , stearsa cu laveta din microfibra pentru diverse zone ( 1 plafon pana sub geamuri, 2 de sub geam pana in praguri si o alta special pentru praguri si jante ) + ca mai folosesc diverse substante pentru bitum , jante , zgarieturi minore si plastic remove pe toate materialele plastice , in plus pe masina spre sfarsit aplic doua straturi de ceara dupa care o limpezesc si mai aplic un protector pentru vopsea ( uleios care chiar protejeaza ) , dupa care urmeaza lustruirea cu lavete , pe cauciucurile sport de vara folosesc GLICERINA pentru anti-imbatranire . Cam astea sunt etapele prin care trec eu cand spal masina .
in pozele de mai sus era spalate la spalatorie , deci nu cine stie ce . Multumesc tuturor de aprecieri . Si masina sta numai in garaj o sa-i cumpar si o husa cat de curand .