Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Reply

Thread Tools
Old 18-01-11, 17:59   #76
Razvan FDC

Stage 2

Razvan FDC's Avatar

Default Re: DACIA 1300 1971

Lucrari noi,astept pareri
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	PB090293.JPG
Views:	293
Size:	737.0 KB
ID:	1828529  
Razvan FDC is offline   Reply With Quote
Old 18-01-11, 18:08   #77
cata_golf

Stage 5

cata_golf's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by Razvan FDC View Post
Lucrari noi,astept pareri
imi place continua tot asa...
cata_golf is offline   Reply With Quote
Old 18-01-11, 19:04   #78
GEO GR 01 NVN

Stage 5

GEO GR 01 NVN's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]

intradevar dupa descrierile tale ar fi o frantuzoaica originala..am vazut toate parerile despre ea,mai mult negative...iti doresc sa o restaurezi cat poti de bine,iar regretele le vei trage pe urma daca tu crezi ca e cazul si nu trebuia sa faci asta

Last edited by GEO GR 01 NVN; 18-01-11 at 19:06.
GEO GR 01 NVN is offline   Reply With Quote
Old 18-01-11, 20:39   #79
Razvan FDC

Stage 2

Razvan FDC's Avatar

Multumesc oricum,sper ca masina sa fie gata intr-un final si va fi pe masura asteptariilor mele!!!Doamne ajuta!!!!
Old 19-01-11, 00:31   #80
Alex4u
Dacia Driver

Stage 5

Alex4u's Avatar

Member of:
[DACIA]

Eu m-am abtinut de la comentarii si am asteptat...daca tu crezi ca ai reustaurat complet masina aia prin a suda un lonjeron..prin a schimba fusta spate si prin a vopsi puntea ..atunci e ...si eu am bagat bani..cu nemiluita si cu ce m-am ales.. andrei game si bolidu au dreptate la ce au spus..dar in fine o sa iti pierzi entuziasmul asta imediat cum o sa iti obtii permisul 3-4 ani cat mai sunt..o sa vezi atunci ..ce pot sa spun acum spor la lucru....

P.S nu'mi pare asa profesionala sudura aia..si degeaba ai bagat ulei inainte daca nu ai grunduit-o si antifonat-o...

.(O O)\_(||||)(||||)_/(O O).
|.....o //...............\\ o.....|
.\____/==========\____/.
Alex4u is offline   Reply With Quote
Old 19-01-11, 12:00   #81
mikkai

Stage 5

mikkai's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[Old School Cars]

vinde-mi mie electromotoru' cand te apuci de dezmembrat te rog. De fapt sunt dispus si acum sa-l iau daca vrei.
mikkai is offline   Reply With Quote
Old 19-01-11, 14:08   #82
Razvan FDC

Stage 2

Razvan FDC's Avatar

Am impresia ca ma luati de prost!!!
1-EU NU SUNT FIE CE PUSTI DE PE ACEST FORUM,EU AM IDEILE MELE AM BANII MEI SI NU COPIEZ SAU IDOLATRIZEZ PE NIMENI !!!!
2-NU e PROBLEMA DVS CA NU VA IESI BINE MASINA ATATA MA CHINUI PANA VA IESI BRICI
3-DIN NOU, NU MA LUATI DE PROST PT CA EU NU SUNT ORICE PUSTI DE PE ACEST FORUM,NU VA PERMIT JIGNIRI !!!
4-NENE DACA AI GLUME IN PROGRAM ATUNCI MERGI LA TEATRU,DE PE MASINA NU VAND NICI MACAR RUGINA CARE E PE EA
5-DACA MASINA NU VA FI FOLOSITA SAU DACA MI SE TREZESTE MIE PESTE NOAPTE SI NU MAI VREAU SA O FAC,VA RAMANE IN CURTE PANA CE VOI INTRA EU IN PAMANT!!
6-PESTE 2 ANI DAU DE PERMIS,DAR NU ACEASTA VA FI MASINA CU CARE VOI CIRCULA,IMI VOI LUA alta MASINA!!! atat am avut de spus,nu va permit sa ma considerati un prost un amarat pt ca nu ma cunoasteti niciunul dintre voiMasina e problema mea,deci retrag ce am spus ca lumea pe acest forum e mai calma mai ingduitoare REGRET CELE SPUSE!!! daca v-om continua toate aceste probleme toate aceste comentarii va rog sa inchideti topicul,in loc sa ma intrebati: mah tampitule ce piese ai nevoie cu ce te putem ajuta???ce luloare vei face masina ce vei pune nou pe ea,dar dvs ma luati peste picior cred ca din cauza varstei!!!! Multumesc!!!!
Old 19-01-11, 15:19   #83
Alex4u
Dacia Driver

Stage 5

Alex4u's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by Razvan FDC View Post
Am impresia ca ma luati de prost!!!
1-EU NU SUNT FIE CE PUSTI DE PE ACEST FORUM,EU AM IDEILE MELE AM BANII MEI SI NU COPIEZ SAU IDOLATRIZEZ PE NIMENI !!!!
2-NU e PROBLEMA DVS CA NU VA IESI BINE MASINA ATATA MA CHINUI PANA VA IESI BRICI
3-DIN NOU, NU MA LUATI DE PROST PT CA EU NU SUNT ORICE PUSTI DE PE ACEST FORUM,NU VA PERMIT JIGNIRI !!!
4-NENE DACA AI GLUME IN PROGRAM ATUNCI MERGI LA TEATRU,DE PE MASINA NU VAND NICI MACAR RUGINA CARE E PE EA
5-DACA MASINA NU VA FI FOLOSITA SAU DACA MI SE TREZESTE MIE PESTE NOAPTE SI NU MAI VREAU SA O FAC,VA RAMANE IN CURTE PANA CE VOI INTRA EU IN PAMANT!!
6-PESTE 2 ANI DAU DE PERMIS,DAR NU ACEASTA VA FI MASINA CU CARE VOI CIRCULA,IMI VOI LUA alta MASINA!!! atat am avut de spus,nu va permit sa ma considerati un prost un amarat pt ca nu ma cunoasteti niciunul dintre voiMasina e problema mea,deci retrag ce am spus ca lumea pe acest forum e mai calma mai ingduitoare REGRET CELE SPUSE!!! daca v-om continua toate aceste probleme toate aceste comentarii va rog sa inchideti topicul,in loc sa ma intrebati: mah tampitule ce piese ai nevoie cu ce te putem ajuta???ce luloare vei face masina ce vei pune nou pe ea,dar dvs ma luati peste picior cred ca din cauza varstei!!!! Multumesc!!!!
Ce culoare v-a fii masina ??
Old 19-01-11, 15:21   #84
faustino

Stage 5

faustino's Avatar

Pai la varsta scrie 21.....dai de permis la 23 de ani?
faustino is offline   Reply With Quote
Old 19-01-11, 15:23   #85
Alex4u
Dacia Driver

Stage 5

Alex4u's Avatar

Member of:
[DACIA]

defapt are 16 ani reali..dar se poarta sa se dea mai mare..gen cosminelu-snr ...ai uitat...ce a fost pe forumul ala pana i-am dezlegat itele si am aflat ca defapt nu e frasu si e el??
Old 19-01-11, 15:27   #86
cata_golf

Stage 5

cata_golf's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by Alex4u View Post
defapt are 16 ani reali..dar se poarta sa se dea mai mare..gen cosminelu-snr ...ai uitat...ce a fost pe forumul ala pana i-am dezlegat itele si am aflat ca defapt nu e frasu si e el??
pana la urma bravo lui ca si-a declarat varsta mai mare eu mi-am pus varsta normala si imi pare totusi rau deoarece toti comenteaza la mine asa as fi putut sa-mi pun si eu vreo 22 de ani sa imi prezint masina lu taticu si sa zic ca e a mea...
Old 19-01-11, 16:50   #87
Razvan FDC

Stage 2

Razvan FDC's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alex4u View Post
Imi cer scuze am pus varsta gresita.DA am 16 ani si ce??? Continuam cu intrigile si ne intepam unul pe altul???Nu incerc sa par mai mare de cat sunt,nu ma dau mare cu fie ce ***uri,eu nu va jignesc va vorbesc frumos si as vrea sa va cunosc pe toti ,sa mergem cu totii la o blonda sau cv,lasatii pe restul,care nu gadesc inainte sa scoata pe gura,nu e nimic cu totii am fost sau vom fi asa!!!Masina va fi vopsita in culoarea originala ALB 13!! MULTUMESC!!
Old 20-01-11, 19:44   #88
tng
Observator 4tuning

Stage 5

tng's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[Virtual Tuning]
[Opel]

Nu toata lumea poate sa fie de acord cu ceea ce faci tu Razvan FDC.
Comentarii pro si contra mereu vor exista. Important e sa stii cum sa le accepti.

Cat despre varsta.... chiar daca ai 16 ani, nu este o problema. Toti am avut varsta asta. Nu e un lucru rau sa o recunosti , mai ales ca esti un pasionat dornic sa investeasca intr-o masina care ii va toca multi bani
Atata timp cat dispui de timp si de bani, continua sa duci la capat planul /ideile.

Iar pentru ceilalti, nu mai aruncati asa repede cu noroi

Toata lumea e "illest" acum, insa doar pe stickere
"low&slow" dar mai mult slow decat low
Euro Corsa C
tng is offline   Reply With Quote
Old 20-01-11, 20:12   #89
Daniel_Toa

Stage 5

Daniel_Toa's Avatar

Member of:
[Moderators]
[BMW]
[DACIA]
[VW]

Fara off topic ca scot cartonasele .
Daniel_Toa is offline   Reply With Quote
Old 21-01-11, 09:34   #90
Razvan FDC

Stage 2

Razvan FDC's Avatar

@Tng-multumesc oricum de sustinere,sunt perfect constient ca nimeni nu e de acord,dar macar sa aiba rabdare sa vada produsul finit,nu sa zica rapid :aaaaaaaa ca nu are rost si nusthiu ce...........De bani dispun momentan numai trebuie sa am rabdare si timp pt ca nu vreau sa ma grabesc si sa fac un lucru pe care-l voi regreta,iar despre varsta am recunoscut ca am 16 ani.Multumiri!!
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -