Va salut pe toti!
Va prezint Golanul meu,Laureate(este foarte aproape de dotarea full,diferenta fiind facuta doar de geamurile electrice spate si jantele de aliaj...pe care oricum am de gand sa le schimb in primvara ce va venii),care a luat nastere in mai 2010.Dupa multe lupte duse in priverea culorii,am ales
Bleu Extreme si de fiecare data cand o vad sunt multumit de alegerea facuta.
Printre principalele dotari reamintesc:
- AC
- CB cu 5 functii
- ABS Bosch 8.1 + repartitor electronic de franare + AFU
- Antidemaraj electronic
- Oglinzi cu reglaj electric si degivrate
- Volan reglabil pe inaltime
- Scaun reglabil pe inaltime
- Suport pentru ochelari (asta da ultima fitza!)
Primii pasi au fost facuti pe data de 18 mai,iar dupa aproape o luna, a primit certificatul de nastere cu numele de
IF 91 KTA .
Pana acum am aproximativ 3500 de km,sunt multumit de cum se comporta/consum/design interior si exterior.
Banii investiti in ea deocamdata s-au dus pe huse,covorase,tavita pentru portbagaj,sampoane,perii moi,piei naturale si alte "maruntisuri" cu care o rasfat si care fac diferenta .La toate acestea se mai adauga un player Sony Xpold si niste dungi laterale Logan Cup
O data cu ea,mi-am dat seama ca imi place sa fac si fotografii!O noua pasiune deci.
Gata cu vorbaria,sigur am uitat sa spun unele chestii mai importante,dar asta e...o sa imi aduc aminte si voi mai adauga, las pozele sa vorbeasca.
Voi venii cu inca un set putin mai pe seara cu modificarile aduse! Drumuri bune!
Nota: Nu am mai stat sa incarc multe poze, asa ca sunt disponibile pe
primul album virtual Picasa .