Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Reply

Thread Tools
Old 01-09-10, 18:17   #31
Alexis_PSA

Stage 3

Alexis_PSA's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: Dacia Break B-92-YOZ

Quote:
Originally Posted by yozstylex View Post
multumesc
eh din cauza unui gabor j***s...ma apropiam de urziceni ma duceam la bunici si cand am facut dreapta sa intru in oras am stins luminile de drum cu 2 metrii inainte de placuta unde scria "urziceni" si nenea militianu era intr-un mcv si a vazut ca am stins luminile si mi-a facut semn sa trag pe dreapta, m-a intrebat daca stiu ce sunt alea lumini de drum si i-am zis ca le-am stins in fata lor si ca stiu ce sunt alea si dupaia mi-a zis daca am cum sa-i demonstrez ca le-am avut aprinse si i-am zis "pai m-ati vazut cand le-am stins" si mi-a zis ca el nu a vazut nicio lumina aprinsa la masina mea si mi-a dat 60ron in 48 de ore sau 120 dupaia....in fine l-am lasat in pace si am plecat mai departe
se mai intampla....bine ca l-ai lasat in pace....
Alexis_PSA is offline   Reply With Quote
Old 01-09-10, 18:39   #32
yozstylex

Stage 2

m-am contrazis eu cu el acolo, dar tot ca el trebuie sa fie...asta e am trecut peste )
yozstylex is offline   Reply With Quote
Old 25-09-10, 10:22   #33
yozstylex

Stage 2

am si eu cateva intrebari:
1. ce arcuri as putea pune pe spate sa nu fie nici lasata nici prea ridicata ca astea care le am acum s-au inmuiat rau de tot si daca pun 2 persoane pe bancheta devine avion masina
2. ce oglinzi laterale merg adaptate?
3. ce scaune merg adaptate fara prea mari modificari?

multumesc
Old 25-09-10, 12:04   #34
Ingerasul99

Stage 5

Ingerasul99's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by yozstylex View Post
am si eu cateva intrebari:
1. ce arcuri as putea pune pe spate sa nu fie nici lasata nici prea ridicata ca astea care le am acum s-au inmuiat rau de tot si daca pun 2 persoane pe bancheta devine avion masina
2. ce oglinzi laterale merg adaptate?
3. ce scaune merg adaptate fara prea mari modificari?

multumesc
Incearca arcuri de nova spate, oglinzile le poti inlocui cu oricare model , dar cu adaptoare universale, sau poti proba oglinzile de cielo sau bmw e30 (urs).
Scaunele de astra f , bmw e36 etc.

Ingerasul99 is offline   Reply With Quote
Old 25-09-10, 17:31   #35
razvanell

Stage 5

razvanell's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]

trebuia sa'i bagi si tu acolo 2-3 sute ca de fapt el asta astepta,deci nu ti'ai luat amenda aiurea,asa sunt ei,mai le e foame cateodata,daca nu le dai te loveste,o sa te obisnuiesti.....
razvanell is offline   Reply With Quote
Old 09-02-11, 23:34   #36
yozstylex

Stage 2

revin cu o rugaminte: imi poate explica si mie cineva pas cu pas cum se poate monta un turometru pe motorul cu injectie? adica de unde iau semnalul pentru turometru? multumesc mult
Old 23-04-11, 11:14   #37
yozstylex

Stage 2

baieti ajutor....chiar nu stiu ce sa-i fac
ieri cand veneam de la cumparaturi (ca de...vine pastele), dintr-o data masina m-a dat cu capu de volan in sensul ca mi-a dat in "nas" foarte rau ca si cum as fi pus o frana brusca (in contextul in care eu eram cu picioru pe acceleratie)....frana de picior era blocata nu puteam apasa pe ea de niciun fel....acceleratie nu aveam (cablu era foarte foarte slab), masina se accelera si se decelera singura, nu statea la relanti (dadea sa "moara'', dar nu murea), nu puteam sa plec cu ea de pe loc...tot felul de chestii ciudate
stie cineva de la ce ar putea fi?
am auzit cum ca ar fi de la motorasul pas cu pas sau ceva de genu
va rog mult....tin sa mentionez ca pana acum la motor nu am avut niciun fel de problema
multumesc mult
Old 25-07-11, 22:04   #38
MihaiTa.VS

Stage 2

problema ar putea fi de la socul electric ... eu am patit asa si nu-si mai tinea relantiul ... bine tu asta ai patito din mers ... asta regleaza turatia motorului ar putea fi de aici cauza
MihaiTa.VS is offline   Reply With Quote
Old 25-07-11, 23:44   #39
kowally

Stage 5

kowally's Avatar

In legatura cu scaunele eu am de matiz.Sunt niste scaune foarte bune si confortabile.Am mai avut si pe o alta dacie niste scaune de opel record http://www.cars-directory.net/pics/o...2e_1246354.jpg. dar mi se pareau prea inalte alea.Tot cele de matiz sunt bune.

[B]
Dezmembrez cielo+motor

LIVRARE GRATUITA LA BUCURESTI SAU CALARASI
kowally is offline   Reply With Quote
Old 26-07-11, 22:12   #40
yozstylex

Stage 2

s-a cam pus prafu pe aici ca de am avut un bac de dat ) revenind
problema aparuta era de la motorasul pas cu pas (traiasca diagnoza). l-am schimbat si totul merge perfect acum
pe viitor am unele mici probleme de rezolvat: schimbat capota (a inceput brusc sa infloreasca...cu toate ca anu trecut am facut-o....) si cateva puncte pe muchia usilor de pe partea dreapta (am o parcare minunata), schimbat arcuri pe spate (cat mai repejor) si mai am o problema majora sa zic asa: trage dreapta...in sensul ca la orice viteza as avea daca iau mana de pe volan o ia brusc in dreapta...cateva cauze va rog? mersi mult
Old 27-07-11, 01:12   #41
MihaiTa.VS

Stage 2

Fa unghiu de fuga sau dintr-un pivot capat de bara janta stramba etc
MihaiTa.VS is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -