Quote:
Originally Posted by matheo66c
Deci las masina mereu murdara?sau cum sa o spal,da-mi un sfat , te rog 
|
sincer sa fiu, eu am ajuns sa prefer sa las masina murdara decat sa o mai duc la spalatorie, pentru ca:
-spuma aceea activa cu care aia spala de cele mai multe ori contine si soda caustica, pentru a face mai eficienta splarea(in general, spumele astea active nu prea sunt capabile sa inlature toata mizeria de pe masina, iar cele care reusesc sunt extrem de scumpe, iar spalatoriile nu si le permit)
-carpele alea cu care sterg masina la final sunt de foarte proasta calitate si de cele mai multe ori intretinute necorespunzator(Ex: nespalate la timp ceea ce duce la imbibarea lor cu mizerie, mizerie pe care aia ti-o plimba pe masina, provocand tot felul de defecte, in general panza de paianjen)
-exemplele pot continua, dar ma opresc pentru moment
ce iti recomand:
-sa incepi sa-ti speli singurel masina folosind o manusa de spalare de la kent (nu costa mai mult de 15 lei si o gasesti in orice supermarket), si metoda celor 2 galeti(una cu sampon si cealalata doar cu apa in care clatesti manusa dupa fiecare panou)
uite un link pentru exemplificare:
https://www.youtube.com/watch?v=NWI-BQygr7s
-deasemnea iti recomand sa-ti cumperi si un prosop de microfibra pentru uscarea masinii dupa spalare
daca mai vrei sfaturi, mai am, trebuie doar sa intrebi