21-07-11, 15:12
|
|
Chevrolet Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [CHEVROLET]
|
Re: B 191 ZUZ my zuz
NUUUUU Nu stopurile astea
|
|
|
21-07-11, 16:08
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti] [DACIA]
|
salut frumos , cat ai dat pe prelungirea de consola? STOPURILE ASTEA MI SE PAR CIUDATE , MAI BINE MERGEAI PE CELE ORIGINALE CU SEMNAL ALB
|
|
|
21-07-11, 16:46
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by Alex30
Multumesc pentru pareri. Nu le-am vopsit pe covor
Noutati...a venit un colet surpriza . Stopuri led MegaDrive + prelungire bord ph2. O poza cu telefonu'...
|
da ca vrei sa pui stopurile astea punele si o folie sa fie o tenta mai inchise...
|
|
|
21-07-11, 20:56
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by SV25MBN
NUUUUU Nu stopurile astea
|
Subscriu Stopuri stock, sau daca pui asa ceva pe masina pune cu folie, ca asa simple dau urat pe masina ta. Ar fi trist dupa atata munca sa o lasi cu stopurile astea neinfoliate....
|
|
|
21-07-11, 21:16
|
|
Chevrolet Driver
Stage 5
|
Umila mea parere e ca si cu stopurile astea infoliate arata urat..mai ales cand sunt aprinse
|
|
|
21-07-11, 22:36
|
|
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by B-99-SAA
Subscriu Stopuri stock, sau daca pui asa ceva pe masina pune cu folie, ca asa simple dau urat pe masina ta. Ar fi trist dupa atata munca sa o lasi cu stopurile astea neinfoliate....
|
Subscriu ! Neaparat folie pe stopuri, desi sunt cam dubioase...
|
|
|
22-07-11, 15:21
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Wheels]
|
Multumesc pentru pareri...stopuri cu semnal alb ? Aproape toate loganurile au cu semnal alb...bine nici astea nu sunt unicate dar totusi...cand le-am cumparat si eu ma gandeam ca le infoliez repede dar le-am pus ieri pe masina si s-a schimbat total aspectul...adica arata bine si imi place cum arata pe masina. Probabil o sa le dau un strat subtire de spray sau o folie dar nu foarte inchisa cum aveam pe alea vechi...o sa vad saptamana viitoare, momentan le las asa.
|
|
|
22-07-11, 15:54
|
|
Stage 5
Member of: [BMW] [DACIA]
|
Quote:
Multumesc pentru pareri...stopuri cu semnal alb ? Aproape toate loganurile au cu semnal alb...bine nici astea nu sunt unicate dar totusi...cand le-am cumparat si eu ma gandeam ca le infoliez repede dar le-am pus ieri pe masina si s-a schimbat total aspectul...adica arata bine si imi place cum arata pe masina. Probabil o sa le dau un strat subtire de spray sau o folie dar nu foarte inchisa cum aveam pe alea vechi...o sa vad saptamana viitoare, momentan le las asa.
|
Ai dat cu mucii in fasole cu stopurile astea... sincer mai bine le lasai pe cele stock, luai un spray cu lac rosu din vitan si le faceai pe alea rosii complet si nu mai aveai nici probleme cu politia nimic.
P.S: O spun din propria experienta !
|
|
|
22-07-11, 16:00
|
|
Stage 5
|
Toti aveti ceva cu stopurile full rosii si cu alea cu semnal alb...au facut 2-3 si acum trebuie toti ?
Quote:
Originally Posted by Cosmin-SNR
luai un spray cu lac rosu din vitan si le faceai pe alea rosii complet si nu mai aveai nici probleme cu politia nimic.
P.S: O spun din propria experienta !
|
Nu fi atat de sigur in ce zici tu aici...rosii COMPLET nu ai voie daca e sa luam "la sange"...
|
|
|
22-07-11, 16:16
|
|
Stage 5
Member of: [BMW] [DACIA]
|
Quote:
Toti aveti ceva cu stopurile full rosii si cu alea cu semnal alb...au facut 2-3 si acum trebuie toti ?
Nu fi atat de sigur in ce zici tu aici...rosii COMPLET nu ai voie daca e sa luam "la sange"...
|
Evident ca daca o iei "la sange" nu ai voie... spuneam asa, ca nu se mai leaga de tine ca le ai negre sau bla bla bla.. In fine, faci ce vrei eu mi-am dat cu parerea..
|
|
|
22-07-11, 16:27
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Inferno Motorsport] [Echipa de sprijin] [4Rally]
|
nici mie nu prea imi plac astea clare, la nici o masina, si mai ales ca, macar daca le luai smoked, asa daca le tragi tu o folie / spray, atunci iar are politia motiv sa se ia de tine, daca cumperi stopuri / semnale etc fabricate smoked, nu au ce sa comenteze
|
22-07-11, 19:04
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO] [SEAT]
|
un strat de folie si dau super schimba total aspectul lampile astea
(seara se vad si mai bine)
|
|
|
22-07-11, 19:15
|
|
Chevrolet Driver
Stage 5
|
Quote:
|
Si daca vii cu o masina din State asta inseamna ca nu ai voie sa circuli? :P
Stai linistit, ai voie cu stopuri full rosii.
In fine, dau ceva mai bine pe masina decat ma asteptam, probabil pentru ca e alba. Dar tot cred ca s-ar fi putut mai bine.
|
|
|
22-07-11, 19:22
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by SV25MBN
Si daca vii cu o masina din State asta inseamna ca nu ai voie sa circuli? :P
Stai linistit, ai voie cu stopuri full rosii.
In fine, dau ceva mai bine pe masina decat ma asteptam, probabil pentru ca e alba. Dar tot cred ca s-ar fi putut mai bine.
|
Nu neaparat...dar sa dau un exemplu, dai in marsarier si te loveste unu in spate, ala zice ca nu a vazut ala aprins..sau ala alb de mers inapoi (ca se vedea rosu' ). La inceput si eu am zis ca n-o sa dea bine cu stopuri dastea dar dupa ce le-am pus pe masina se vad chiar ok...adica nu stiu cum sa zic se vede un contrast cum ai spus si tu probabil ca e alba si daia dau bine. Imi plac mai ales noaptea...o sa vad poate o sa pun o tenta de folie
Quote:
Originally Posted by casp3r75
un strat de folie si dau super schimba total aspectul lampile astea
(seara se vad si mai bine)
|
Asa ma gandeam si eu. Si mie imi plac seara cum se vad
Quote:
Originally Posted by plictisit
nici mie nu prea imi plac astea clare, la nici o masina, si mai ales ca, macar daca le luai smoked, asa daca le tragi tu o folie / spray, atunci iar are politia motiv sa se ia de tine, daca cumperi stopuri / semnale etc fabricate smoked, nu au ce sa comenteze
|
Sincer nici mie nu imi plac dar alea pe fundal de crom si mai stiu eu ce. Astea sunt chiar ok...mai ales putin innegrite.
Quote:
Originally Posted by Cosmin-SNR
Evident ca daca o iei "la sange" nu ai voie... spuneam asa, ca nu se mai leaga de tine ca le ai negre sau bla bla bla.. In fine, faci ce vrei eu mi-am dat cu parerea..
|
Am inteles parerea mersi...dar mie imi plac astea
O sa revin cu poze mai clare cu stopurile si cu ele aprinse..
|
|
|
22-07-11, 19:57
|
|
Chevrolet Driver
Stage 5
|
De fapt daca stau bine sa ma gandesc eu ma refeream strict dpdv al semnalizarii, legat de becul de marcharriere posibil sa ai si tu dreptate.
|
|
|
|
|