Quote:
Originally Posted by chyryCRY
Felicitari pentru munca depusa !!! arata bestial golanul ! multa bafta in continuare ...
|
Multumesc. Bafta si tie
Quote:
Originally Posted by CataL
Bine colegu!
Next stage?
La jante eu zic sa nu te arunci pe 17",mai ales ca ii mai dai in mufa,sa nu iti para rau dupa.
Drumuri bune!
|
Mersi colegu'...next stage sa vedem. Iti dai seama ca daca iau pe 17'' o sa am grija ca ochii din cap si forja nu prea mai vede
. La fel si tie
Quote:
Originally Posted by ovidiu89
Foarte bine dau lupele. O intrebare am si eu, ca la se montezi a fost nevoie sa tai din oflinda farului?
|
Ms. Sincer sa iti spun nu stiu daca s-a taiat...au fost facute la serban_pc il poti intreba pe el mai multe.
Quote:
Originally Posted by _Cox_
|
Da...inca mai am. Nu prea m-a interesat asa mult sa il schimb. O sa urmeze si ala..
Quote:
Originally Posted by B-99-SAA
Si ce urat e fara jante... Lasa ca incet incet le rezolva el pe toate, timp este...
Sa inteleg ca e o rusine sa ai casetofon la masina? Ca sa nu incepi cu stangu la muzica, iti trebuie cel putin 500 lei pt un HU calumea si niste boxe... Eu zic sa-l lasam pe el sa isi faca masina in ce ordine vrea
|
Ordinea la mine e cam in dubii
. Depinde cand am banii in mana ce idei imi vin si aia e
Quote:
Originally Posted by TANASE GEORGE
Salut, ZuZu-le zi si la lume ca tiai facut masina de curse
P.S. jantele sar potrivi la tine(aja portocalii)
|
Salut ma...as vrea eu sa fie aia a mea
. Sa zicem ca s-ar potrivi..
Una peste alta astept sa iau banii sa vad ce o sa mai urmeze la ZUZ...pot sa spun ca v-a fi inca o surpriza