Quote:
Originally Posted by AnDrEiCa
Frumos golanul,dar parca i-ar prinde bine un eleron finutz....
|
Mersi. O sa vina si eleronul
Quote:
Originally Posted by SV25MBN
Doua sfaturi din partea mea daca imi permiti :
1. Nu mai deschide geamurile (electrice) pana nu se topeste gheata de pe geam. Mai ales daca e cum gheata cum am gasit toti pe 1 decembrie pe masini
2. Nu lasa iarna putina benzina in rezervor.
In rest numai de bine, doar stii Arata bine stopurile foliate.
|
Normal ca iti permit...sfaturile sunt bine primite. Geamul l-am deschis la caterinca putin sa vad cum ramane gheata
iar la punctul 2 nu las benzina putina in rezervor dar am stat sa o incalzesc si atunci s-a aprins becul si am plecat la benzinarie. Nu era graba ca Agip-ul este exact in fata blocului meu...trebuie doar sa tramversez numai ca tramversez cu masina
. Multumesc pentru sfaturi si pentru parere
Quote:
Originally Posted by b08ygs
Explicai si de ce, ca sa inteleaga mai nasol e daca e diesel, ca se face marmelada motorina... am patito anu trecut
|
Stiam si eu sa nu las putina benzina pe timp de iarna...prima data nu m-am gandit la condens cum a explicat mateo ci la faptul ca iarna consuma mult mai mult..
Quote:
Originally Posted by matheo66c
E benzinar Loganulul lui Alex
Deci...benzina putina in rezervor...poi dc?..poi daca ai putina...din cauza diferentelor de temperatura se face condens in rezervor si condensul ajunge in benzina..buunnn!!!...de aici..concluziile se pot trage...apa in benzina
Bafta
|
Coret...Multumesc pentru explicatie nenea ca de obicei
Bafta