Quote:
Originally Posted by bib_andrey
Zuz Vs Motocicleta ? :>
|
Eh...se uita cam urat la ea ca avea doar 2 roti. In primavara o sa se uite si mai urat
Quote:
Originally Posted by NXdev
Pustiu si-a inchis topicul .Ii sta bine langa motor ...the beauty and the beast.
|
Acum e din nou deschis. A avut niste probleme din ce am inteles. The beauty = motoru , the best = motoru...momentan.
Quote:
Originally Posted by l3ntzy`Hai`=D
Salut ! Un BadBoyLook de la mine Sper sa nu deranjeze
Stanga vt - dreapta originala
|
Mersi pentru badboy. Nu are de ce sa me deranjeze, a iesit bine.
Quote:
2 poze cu TURBO`ZUZU de la mne
Se aude smecher toba aia roz
|
Mersi andrey pentru parerea despre toba...sa vad cum stau cu banii ca vreau sa ii fac si traseul. Dar asta in vara...Mersi pentru poze
Quote:
Originally Posted by Old_boy
foarte tare am sa imi pun si eu toba roz
|
Mersi. Nu-ti mai pune toba acum ca vine iarna...las-o pentru la vara.
Quote:
Intradevar se aude suuuper bine toba ROZ .O masina de nota 10 .Poate primesc si eu de ziua mea una ca numai e mult pana atunci .
|
Mersi Alex. A fost cel mai frumos cadou care l-am primit si ramane si semnificativ din clasa a 12-a...ce vremuri.
Quote:
Chiar nota 11+ cu felicitari
|
Mersi Andrey.
Quote:
Originally Posted by B-61-KYS
O masina nu va fi gata niciodata.....
|
Corect nenea...mai bine asa ca nu ne plictisim.
Quote:
Nu are de ce sa te distreze.Voiam sa zic ca proprietarul e de treaba dar am gresit in graba.Am dat o nota pentru starea in care se afla ea la momentul de fata si grija ce i-o poarta proprietarul, atata tot.Va rog fara offtopic.
|
Mersi Alex pentru incurajari
Quote:
Originally Posted by Old_boy
stiu asta dar ziceam de planurile pe care le are momentan... jantel, dungile de logan cup etc...
eu pot sa zic ca a mea gata deoaarece am realizat in mare parte ce aveam de facut
observ ca suntem multi din astia matinali
|
S-ar putea sa renunt la dungile de logan cup...Ma mai gandesc mai e pana acolo.
Quote:
Originally Posted by B-99-SAA
Pai si ce vrei sa facem la munca Stam si noi pe forum... (eu cel putin). Masina arata bine pt cat a facut la ea, i-au iesit toate chestiile, adica nu e nimic care sa fi dat in bara.... Proprietaru? Evident ca e de treaba, si mai e si caterinca, tine si la glume...
PS: sa ma anunti cand vrei sa schimbam folia pe luneta....
|
Mersi Liviule...am dat in bara ca n-am putut sa fac mai multe la ea anu asta si deja a venit iarna dar sa speram ca revenim in toamna cu schimbari. Tinem si la glume si la caterinca ce sa facem mai radem si noi cand putem...cand nu asta e.
Quote:
Eee..deocamdata merge si asa..dar e bne dak vreti sa o schimbati
Eu nici nu am observat ca are vreun defect folia
|
Ti-a raspuns Liviu de ce. Pai nu se observa decat daca te uiti de foarte aproape. In rest e ok...dar cum sunt eu migalos si pretentios trebuie schimbata.
Am fost prin targ sa iau niste oglinzi de MCV da am gasit mai mult chinezarii si nu originale. O sa trec prin weekend si o sa iau un set ca atunci gasesc. Ieri nu prea am avut timp sa ma plimb ca a fost vremea nasoala.