Salutari!
Sunt nou pe 4tuning, desi am o experienta mai lunga pe un forum concurent.
Sunt madru posesor de Dacia Logan din februarie 2008. Este un 1.6 Mpi, varianta KissFM. Pana acum am fost multumit de ea si nu am avut probleme.
Masina are 13 000 km, deci nu prea am circulat cu ea.
Ca modificari, fata de stock:
*modificat ledurile din bord (inca nu e terminat -> acum 3 zile am mai modificat ceva la ace, iar in mai vreau sa completez tot bordul in acelas stil, cu ledurile)
*faruri angel-eyes+ stopuri tuning MD - le-am dat jos acum 2 luni
*dungi capota - le-am dat jos acum 2 saptamani ca nu mai erau in ton cu restul masinii
*remapare - +8cp => ~96cp
*eleron capota portbagaj (asta a fost prima modificare pe care am vrut sa i-o fac masinii)
*o mica prelungire (home-made) a spoilerului fata
*toba finala WM Sport (mai jos un filmulet cu ea)
*filtru sport Monza + tubulatura by PilotPowerTuning -> izolata ulterior pentru ca se incingea
*jante de aliaj RH Artec (cred ca le voi schimba cu un model mai sport)
*arcuri sport Vogtland -35mm
*stickere LoganCup (momentan am doar lateralele, urmeaza sa completez kitul cu cele de plafon si capote)
*antifonat peretele antifoc si capotele fata-sppate, precum si podeaua portbagajului
Filmuletul cu toba:
https://www.youtube.com/watch?v=5w0C8RuZyrI
Modificari urmatoare:
*statie CB
*posibil niste ceasuri suplimentare
*o alta bara fata (cea actuala este cam zgariata)
*antifonat usile
*nu se stie
PS: in ultimele 2 poze vroiam sa demonstrez ca, desi am semnalizarile vopsite in rosu, inca lumineaza foarte bine.
PSS: nu stiu daca am scris toate modificarile aduse masinii, e tot ce imi amintesc eu, sau daca le-am scris in ordinde. Masina arata ca in ultimele poze
LE: ultimele 3 poze le-am pus pentru se vedea cum arata masina cu stopurile si farurile MD